kaymakliekmekkadayifi Kizlar sanki bebegimin vajinasi kotu kokuyor gibi cisi degil ama temizligini vs guzelce yapiyorum tahlil verdik enfeksiyon falan da yok tertemiz cikti cok sukur acaba neden olur yada kotu koku sandigim sey asil kokusu falan mi ki ?
Omertugra20 kaymakliekmekkadayifi kullandigimiz bezlerinde bir kokusu oluyor sicaklardan terle birlesince belkide ondan olabilir kizim yok ama tahminimi soylemek istedim neticede tahlil temiz cikmis cok sukur
pandemibebegi kaymakliekmekkadayifi Dudakların içini temizliyor musunuz ıslak pamukla ya da duştayken? Kaka yaptığında oraya da giriyor. Kalıntı kaldıysa beklemiş koku yapmış olabilir belki aklıma bu geldi.
kaymakliekmekkadayifi Omertugra20 bende acaba oyle mi diye dusunmeye basladim. Farkli bez denemeye de çekiniyorum cunku alerjik en kucuk seyde pisik oluyor prima bile pisik yapti bi tek baby me iyi geldi
Deletedmom_36 Omertugra20 bacak aralari terliyordur belki de o kokuyordur☺️Bu arada nasil koku aldiniz yani benim burnum da cok hassastir ama asla orasi kokuyormu kizimin anlamam 😅
kaymakliekmekkadayifi Mom622626 bende oyle dusunmeye basladim bez kokusuyla ter kokusu mu birlesiyo acaba diye
Omertugra20 kaymakliekmekkadayifi baby turcodan cok memnunum organik deniyebilirsiniz . Primadan bende nefret ettim
kaymakliekmekkadayifi Mom62636362 sorun su ki kaka da yapmiyor😂 3 4 gunde bir yapiyo daha oncesinde yoktu 1 haftadir falan aliyorum o kokuyu
kaymakliekmekkadayifi Deletedmom_36 gercekten buna takilmaniz sasirtici. Bezini degistirirken aldim kokuyu poposundan gelmedigi belli cunku kakasini yapmıyor bezi acinca geldigine gore de farkli bi secenek kalmiyor.
Deletedmom_36 Omertugra20 😅ay neyse o hanima da yaziyim bu soruyu sizce de tuaf degilmi hepimizin bebisin altini degistirirken ki mesafemiz belli nasil ordan koku almis🙄
kaymakliekmekkadayifi Omertugra20 baby turcodq icinde sert seyler var yazmisti bi kac kisi sizde de oyle oldu mu ?
kaymakliekmekkadayifi pandemibebegi temizliyorum mutlaka islak pamukla normal alt degisimi esnasinda hergun dusta aldiriyorum. Cisi bi ara koyu renk geldi ondan mi acaba diye dusundum bide ama tahlilinde cok sukur bisey cikmadi
kaymakliekmekkadayifi pandemibebegi evet bende ondan suphelendim cisi bezde kokmuyo ama sonucta cocuk cisini yapıyor ve belli bi sure bezle birlikte vucuduna temas ediyor diye dusundum