seydaac
[bilinmeyen] merhaba benim kızım da 2.ay aşısından sonra çok uyumuştu. Uyandıktan sonra da çok ağlamadı sadece huzursuzluk vardı. Akşam üzeri de ateşi yükseldi biraz tüm gece de takipteydim ara ra ateşini yükseldi sadece.
Deletedmom04
[bilinmeyen] bizde yarın olucaz aşı merak ediyorum koldan ve bacaktan mı damla olan mı nasıl dı üf çok sıkıcı ve üzücü ama herşey onların sağlığı için geçmiş olsun bu arada ❤️🌸
Ynccelikaktas
[bilinmeyen] bizde dün aşı olduk kızım uyumak istedi sürekli akşam üzeride ağladı sürekli . Gece sürekli ateşini kontrol ettim ateşi olmadı çok şükür.
Gorursensoyle
[bilinmeyen] benim kızım da uyudu ağlamadı ama sanki ağrısı varmış gibi inledi huzursuzlandı ateşte 38.0 gördüm calpol verdim canım
Mirayim
[bilinmeyen] 10 gun once yaptirdik biz. Ogleden sonra cok agladi ateside 38 olunca calpol verdim rahat uyudu. Gecede kontrol ettim atesi yukselmedi ama 1 haftaya yakin huysuzlandi yeni normale dondu☺💞
renkliruya
Taha da biraz fazla uyumuştu ama çok şükür ateş huysuzluk olmadı..
Zeliha
[bilinmeyen] biraz önce olduk 😔
EfeninAnnesiii
Bizde 6 gün önce olduk. O gün akşam üstüne kadar uyudu akşam üstü doktor fitil vermişti onu koydum ne ateşi çıktı ne de huysuzlandı gece de mışıl mışıl uyudu Maşallah
seydaac
[bilinmeyen] üzerini çıkar ama çorap giydir mutlaka canım ben o hatayı yaptım bebeğim üşütmüş malesef. Bide brn 38 olunca verdim şurubu daha fazla yükselmesin diye.
Lilium
[bilinmeyen] biz de dünden önce olduk banyo yaptırıp götürmüştüm az bişey ağlayıp sustu uyuyakaldı sonra babasının omzunda. Eve gelince de gaz sancısı gibi uyurken huzursuzlandı.aşıdan 5 saat sonra bir bastı çığlığı susmadı yavrum gözlerinden yaş geldi çok canı yandı aşıların etkisinden kakasını da yapamadı 2 gün. Ama Düzeldi şimdi çok normal sıpa ateşi de çıkmadı çok kalın giydirmedim bide
deletedmom293
Lilium banyoyu aynı gün mü yaptırıp götürdünüz?
deletedmom293
[bilinmeyen] ikinci ay aşısı kaç tane oluyor 😖
Deletedmom04
deletedmom293 3 tane oluyormuş canım sorma ya moralim bozuldu ama yapacak birşey yok onlar için herşey yarın aşı olucaz bizde
Lilium
Omurbuglem
[bilinmeyen] bizde 2 gün önce yaptırdk ilk gün bide dün uykudan kaldıramadm cocgu geceleri 5 saat aralıksız uyudu bende korktm ama bugun saolsun gözler fal taşı gibi:) nrmal yani cnm biZimkide öle oldu
deletedmom293
Deletedmom04 ben dün birinci ay aşısını yaptırdım bir tane ile içim acıdı ikinci ay da ne yaparım bilmiyorum 😔
NNeslihaNN
[bilinmeyen] bendede öyle oldu gündüz uyudu gece ateşi yükseldi doktora götürdük şurup verdi
Deletedmom04
deletedmom293 vallahi insan dayanamıyor :(((
uleErenTozkoparan
Ayy bizimde yarın aşımız var kara kara düşünyorum kuzumu ya geçeçek inşaAllah bide rota aşısınıda yarın yaptırcam bakalım
Sema99
[bilinmeyen] biz olduk ası vucudu yorgun düşürdüğü için uyudu yarım fitil verdim ateşi çıkması die sadece huysuzdu çok
Mirayim
[bilinmeyen] gunduz ogleden sonra mutlaka 2-3 saat uyurdu. 1 hafta uyumadi ve huzursuzdu. Ben aşıya bağlamistim sebebini.