tosbilitostos Kızlar oğluma doktorum su vermemmi söyledi idrarında pembelikle gittim test yaptılar susuz dedi. Ama oğlum suyu cok seviyor çokca içmek istiyor kıyamıyorum uzanıyo sürekli ve çok mutlu oluyor versemmi bilemedim biraz daha
AND-20 tosbilitostos anne sütü içiyorsa gerek yok dedi doktorum bu gün gittim de 4 ay 11 günlüğüz bi de
tosbilitostos melodininoglu miktar demedi oğlumda çok içmek istiyor belki benim gibi olupta veren vardır diye yazdım.
tosbilitostos AND-20 ama işte benim pembelik olunca susuz kalmış dedi ondan dolayı 1 haftadır veriyorum öok sevdi ve daha cok vermemi istiyo elimi falan tutuyo bende kıyamadım versemmş bilemedim
Begooo MiracAlpinveUmutunAnnesi idrarda pembelik varmış yani böbreklerde sıkıntı olabilir susuz kalmış zaten doktor verin demiş bebek suyu seviyormuş sıkıntı nedir
tosbilitostos MiracAlpinveUmutunAnnesi ver dedide doktor miktar olarak çok veren varmı diye merak ettim
tosbilitostos Deletedmom626262 biraz daha versemmş diye yazmıştım oraya yani miktar olarak coğaltsammı diye sordum çok veren varsa merak ettim yani
tosbilitostos Hipatya ver dedi de biraz daha versemmi diye sormak istedim ben çoğaltsammı miktarı yani
Begooo tosbilitostos zaten ek gıdaya başlayınca bile 50 100 cc arası veriliyot günlük o kadarı içebiliyor mu bebeğiniz
AND-20 tosbilitostos sizin su içmeniz gerekiyo karnını su ile dolduruyo çocuk bana öyle dedi doktorum vitamin minerallerini tam olarak alamaz zaten %85 i su sütün
2205 tosbilitostos ben doğduğundan beri veriyorum ver hiç bir şey olmaz. Suyun faydası var zararı yok
2205 tosbilitostos doğduğundan beri hep veriyorum miktarını hiç ölçmedim. Şu an 2 yaşında günde nerdeyse 1 lt içer