KA16 8 ay 16 günlüğüz by by alkış yapmıyor görenlerde neden yapmıyor diyor ben bu insanları anlamadım. Eliyle gel gel yapıyor. Dede, baba , hadi , gel bazen anne diyor, emeklememiyoruz dişimiz yok insanlar cidden çok patavatsız
PortakalliKahve KA16 8 ay 7 günlük sadece gel gel yapıyor elleriyle oturuyor yuvarlanıyor ve hala dişi yok. Hiç kelimesi de yok. Bilinçsizce anee,aniii diyor sadece. Eee bu gelişimi geri mi demek. İnsanlar konuşmak için malzeme arıyor. Yarış atı gibi bebe yarıştırıyorlar çok kızıyorum 🤯
Avsininannesi15 KA16 kızım 15 aylik baybay 1 gun yaparsa 3 gün yapmıyor alkış yapmayida 11 aylikken başladı
Mom34743 KA16 13.5 aylık bay bayi hala yapmıyor. Alkış yapar sadece oda keyfi isterse. Bence anormal bı durum yok. İnsanlar tuhaf.
Mlke301020 KA16 canım bizde kelime hiç yok emekliyor kendi kendine oturuyor sadece alkışı var 8 ay 7 günlük. Gayet iyi yani bizde henüz kelime yok 😬
KA16 Bu arada destessiz çok güzel oturup oynuyoruz yuvarlanıyoruz her tarafa yani by by alkış yapmayınca bu çocuğun gelişimi gerimi olmuş oluyor🙄🙄🙄
GoGirl KA16 daha vakti vardr merak etme kucuk daha 10 aylik alkisla basladi oglum gayette saglikli cok sukur
2020eylul Dert etme erken daha benim kızımda bay bay bi yapıyor sonra unutuyor aradan zaman geçiyor ara ara yapıyor alkışı daha yeni yapmaya başladı 10 aylık 8.30 aylıkken emekledi her bebek farklıdır takma boşuna insanları
Avsininannesi15 PortakalliKahve benim kizimda 8 bucuk aylikdi dişi yoktu sonra 9 ayına kadar bi anda 6 diş çıkardı insanlari bukadar takmayin
KA16 PortakalliKahve aynen öyle canım söyleyenlerde anne onlarınki doğduğundan itibaren alkış by by yaptılar heralde bizimkileri yadırgıyolar ilginç🙄
PortakalliKahve Avsininannesi15 hayır umrumda değil zaten, benim bebeğimin gelişimi gayet iyi sağlığı da iyi. Yarıştırma sevdasında oluyorlar buna takılıyorum
Mehmuhmus KA16 benimki okadarini bile demiyor anne baba gel gaga bide 😂😂10 aylık emekledi 10 buçuk aylık tutuna tutuna yürümeye başladı boşver insanlari hep derler zaten torba degilki büz ağızlarını
Tugbakivanc KA16 bebeğim 8 ay 8 günlük emekliyor bye bye yapmıyor alkış yapmıyor desteksiz oturmuyor ben sorun olduğunu hiç düşünmedim doktor kontrollerine düzenli giderim farklı doktorlara da giderim internetten gelişimi ile ilgili yazılar da okurum insanlar boş konuşuyor çünkü konuşacak şeyleri kısıtlı onun için çok da ciddiye almayın. Gördüğümüz gibi her bebeğin farklı şeyleri gelişiyor. Erken yapmak bir şeyleri ya da geç yapmak çok da önemli değil. Neye göre erken kime göre erken? Pedagojik formasyon eğitimi aldım her ders hocamızın ilk cumlesi ‘her birey farklıdır’ oluyordu.
Evrim1906 KA16 benim bebeğim de 8 buçuk aylık emeklemiyor by by alkış yapmıyor gayet sağlıklı bir bebek bakma sen çevreye biri laf ettiğinde ben kızıyorum sende kız her çocuk bir olmuyor yok şunun çocuğu şöyle yok böyle diyenlere de git onu sev benim bebeğimin yanına bile yaklaşma diyorum sonra seslerini kesiyorlar canım
Beyzza İnsanların dediklerime göre değil de uzmanların me dediğine bakın laf edenlere de uzmanlar böyle diyor dersiniz. Yani her bebek farklıdır ama belirli aylarda yapması gereken şeyleri de yapmıyorsa o zaman benimki de böyle canım denmez mesela 9.ay da desteksiz oturamıyorsa veya 15 aylık diş çıkmamışsa vs ama sizinki daha küçük zaten bir de o aylarda çok hızlı öğreniyorlar 1 ay kalmaz onları da öğretirseniz yapar😊