ZmrNsa09 Cikimanke ahh sorma geneli tesettüre uygun degil modelleride hep birbirne benzer ve güzel degil ben takim zaten bulamiyorm genelde elbise aliyorm modanisaya falan bi bak istersen
Cikimanke ZmrNsa09 elbiseyi giyebilsem bende ona dönücem ama rahat edemiyorum içinde emanet gibi geliyor bana takım da bulmak zulüm zaten kısa kısa şeyleri dikip satıyorlar 🤯 modanisada da bulamadım canım ama teşekkür ederim tavsiyen için 😊
nesliysldl Cikimanke modanisa bir marka değil zaten,platformun içinde bir sürü marka var,kendine uygun olanlara bak,ama benim dediğim markada ben uzun seyler bulabiliyorum,zaten genelde ferace kullanırım
Cikimanke nesliysldl evet biliyorum takımların hepsine de baktım dün ama bir ürün bile bulamadım sağol yinede 😊
covirgin Cikimanke ceket sipariş vermiştim bir kolu o kadar dardı ki bi asla fotoğraftaki gibi gelmiyor
Ylcmelis Cikimanke Anca çarşıya çıkıp lendime uygun seçiyorum bn intten beğendiğim bi kaç model vardı onlarda 400felandı🤷🏻
Cikimanke Ylcmelis benim alacak yerim yok ya yaşadığım yerde en fazla iki mağaza var tamamen tesettür üzerine de değil 🤷♂️ İnt mecburum 😒😁
pandemibebegi Cikimanke Al benden de o kadar. Güzel model buluyorum fakat kumaşlar hep naylon oluyor. Yüzde yüz pamuklu ve şık birşey bulamıyorum asla 🤷