Nursahmetyusufaras00 Cikimanke ikili takim lalimbutik Sefamerve kocin butik melike tatar tofisa da uygun ..
Cikimanke covirgin benim de hiç güvenemedigim bi sitedir fotoğraflarda bile kalitesiz gibi duruyor 👌🥲
sumeyye53 Cikimanke O kadar hakkı bir isyan ki hele boyunuz 160 üzeriyse hepten bişey bulmak zor oluyor ben sefamerveden alıyorum boya göre filtreleyip ulabiliyorsun sitesinde ürün hakkında ayrıntılı bilgileri veriyor boyu kumaşı manken boyu mevsimi vs iade konusunda da zorluk yaşamadım şimdiye kadar
Cikimanke sumeyye53 sefamerveyi ben de seviyorum buldukça ordan almaya çalışıyorum zaten başka da adam akıllı bir yerde bulamıyorum zaten 30 u aşkın sayfa bakmisimdir dünden beri 2 yerde isteigigm ürünü bulabildim sadece gerçekten yazık tesettür diye kısa kısa şeyleri dikip sürüyorlar piyasaya.
Oozzee Cikimanke arkadaşım örtülü ve çok dikkat eder giyim ve yaşantısına. Mağazalardan alışveriş yapmak yerine bir terziye diktiriyor kıyafetlerini ve çok da güzel oluyor. Mağazalardaki kıyafetlerin vücut hatlarını belli ettiğini söylüyor. Öyle bir şey de düşünebilirsin.
Ylcmelis Cikimanke Anca çarşıya çıkıp lendime uygun seçiyorum bn intten beğendiğim bi kaç model vardı onlarda 400felandı🤷🏻
Cikimanke Cansuuecc tesettür diye satılan kıyafetlerde pantalon bacası neredeyse dize gelecek 😄 30 aşkın sayfaya bakmisimdir istediğim ürünü 2 sayfada bulabildim sadece. Diğer sayfalara bu sattıklarınız tesettür değil diye bağırasım geliyor 😄
Cikimanke nesliysldl moda Nisa da tek bir ürün bile bulamıyorum 😄 kumaş kalitesi var tunik uzunluğu pant parçasının genişliği de çok önemli benim için aradığım modeli de bulmak zor oluyor ama yazdığın markalars bende bi göz atayım teşekkür ederim 😊
nesliysldl Cikimanke modanisa bir marka değil zaten,platformun içinde bir sürü marka var,kendine uygun olanlara bak,ama benim dediğim markada ben uzun seyler bulabiliyorum,zaten genelde ferace kullanırım
covirgin Cikimanke ceket sipariş vermiştim bir kolu o kadar dardı ki bi asla fotoğraftaki gibi gelmiyor