kuubbraa58 Mrblar kızlar, 2 aylık bebeğim var ve dışkı rengi açık yeşil bazen hardal rengi. Doktora söyledim hardal normal fakat yeşil olmaması gerek dedi. Sizlerde bilen var mı acaba
Brsnysr kuubbraa58 annemler yeşil kaka ya üşütme gaz karın ağrısı vs derler hep bizde olduğu zamanlar
Niloko kuubbraa58 doktor bana her şeyi sindiremezden her zaman o yüzden yeşil olabilir sürekli yeşil olursa sıkıntı demişti
mlkalken Niye be ben ıspanak yediğimde bebekte yeşile dönebiliyor yeşil sarınhardal sıkıntı yok kanlı siyah sümüksü değişik ve kötü kokulu ve gri beyaz olursa sıkıntı
kuubbraa58 mlkalken anlamadım bana ddiki yeşil olursa sorun diyet veririm süt ve süt ürünleri çikolata yeme 4 aya kadar 🙄
Birprensannesi12 Mama yiyorsa rengini boyuyo olabilir anne sütü aliyosa siz sebze ağırlıklı mi besleniyosnz
kuubbraa58 Birprensannesi12 anne sütü alıyo ve yiyorum herşeyi gaz yapmayan ne varsa azar azar bakarım tadına
Medinehafsa Alerji belirtisi olarak kabul edio bazıları ama bazılarıda dio ki yedigimiz biseyde renk degismesine sebep olmus olabilir çok kafana takip kendini yıpratma takipde kal kaka da kan felan görürsen ihmal etme tabi Allah korktuğmuza uğratmasn ins.