DuruAlcin Dün 2. doz rota ve 1. doz nimwnrix aşısı yaptırdım 5 aylık bebeğime.Ateşi gece başladı sürekli ılık duşa soktum ve ara ara calpol verdim. Fakat yüzünde kırmızı kırmızı lekeler oldu.sol gözünü çevresi kızardı.normal mi acile götüreyim mi?
Yasmin_deren DuruAlcin canım bebeğin alerjisi var demek süt ürünleri yumurta çoklu besin alerjisi rota aşısı alerjik bebeklere yapılmazmış benim kızımda öyle oldu bizde aşıdan sonra öğrendik kesinlikle 2 dozu yaptırma Zaten doktorda aynı şeyi söyleycek
Hsrtgndz DuruAlcin içindekilerin birşeye alerjisi olmuş demekki benim bebeğimde alerji yaptı asi ☹️bı hastaneye veya aile hekimliğinde götür istersen
DuruAlcin Yasmin_deren 2. dozu yaptırmıştım rota. bir de nimenrix doktor aynı anda sorun olmaz dedi.ateş de devam bir de soğuk algınlığı oldu öksürük burun tıkanması açıyorum ama işte.
DuruAlcin Yasmin_deren sadece yüzde var vücudunda olursa gel dedi. ateşini söyledim. ben gitmeden 1 saat önce vermiştim 37 derece çıktı. çıkabilir mi dedim.olabilir dedi.sinirim bozuldu. çok kötü birşey onu öyle görmek ateşinin yükselmesi de daha kötü.moralim bozuldu😞
alerjikbebek DuruAlcin alerji olsun canim sanırım sizin besin alerjiniz var bizimde öyle olmuştu kusmustu falan ishal olmuştu 7 ayda öğrendik ki süt alerjisi varmis
DuruAlcin alerjikbebek süt alerjimiz vardı ama bitmişti. 1. doz rotada sorun olmadı sık kakaya çıktı o gün sadece. ama 2. doz yaptıysa bilmiyorum. bende buradan öğrendim. doktor vücudunda olursa getir dedi. gönderdi.
DuruAlcin alerjikbebek bugün yüzü daha iyi düne göre. ateşi de yok inşallah uykudan uyanınca tekrar çıkmaz. Sağ salim bebişlerimizi büyütürüz inşallah ❤️
alerjikbebek DuruAlcin amin canim sen bolca emziriyorsan emzir suyunu falan ver bugün ek olarak biseyler verme istersen vücudu dinlensin en azından ❣️🤲
DuruAlcin alerjikbebek sadece anne sütü alıyor bıl bol emziriyorum. ateş bitti yüzündeki kızarıklık var ağız kenarında kaldı biraz.inş onlar da geçer de
TalentedMom DuruAlcin aşımın yan etkileri olabilir çok geçmiş olsun ateş de o lekeleri yapıyor olabilir evinizde pedifen de bulundurun calpolla dönüşümlü verirseniz daha hızlı düşecektir ateşi
DuruAlcin TalentedMom aile hekimine yazdırırız.şükür dün geceden sonra düştü ateşi ama yüzündeki kızarıklıklar kaldı.onlar da geçer inşallah da