Olric11 Yagmursonrasitoprakkokusu tahlil verin bence. Devletde bizede yok bişey dediler canım özelde tahlil verdik enfeksiyon çıktı
Yagmursonrasitoprakkokusu Olric11 benim de içim rahat değil. Eşim bugün nöbette, şükür bugün bebeğim de iyi. Yine kötüleşirse bu sefer kendi doktorumuza gidip tahlil isteyeceğim ben de
Rmyhmza Olric11 cnm bnmde bebegım 3ay23gunlık sureklı başı sıcak ama ateş ölçerle ölünce 36bucuk hep acaba gzlı ateş mi bn başı sureklı sıcak olunca ölçüyorm ama norml cıkınca sorn yok sanıyorm ya acaba yanlış mı yapıyorm
Yagmursonrasitoprakkokusu Kubrakrkss diş etleri bayağı şiş, bakınca böyle küçük baloncuk gibi olmuş. Pek baktırmıyor ama böyle iki arada bi derede bakmaya çalışıyorum ben de 😂 işte bide aşırı huysuz bu ara. Salyada da artış var. Bizde başlıca belirtiler böyle
Olric11 Rmyhmza koltuk altından ölç arkadaşım en garantilisi. Şimdi korkuyorum herkese söylüyorum tahlil verin diye İnşallah geçer sizin ne diyim
Zehrayaz345 Yagmursonrasitoprakkokusu biz ozaman antibiyotik le atlattık şuan burnumuz hala akıyor calpolle idare ediyoruz ilerlemedikce antibiyotik kullanmak istemiyorum
Yagmursonrasitoprakkokusu Zehrayaz345 bize acildeki doktor antibiyotik verdi sonra kendi doktorumuza gittik kesinlikle kullanmayın hiç gerek yok dedi
Cigdemsenol Yagmursonrasitoprakkokusu Bu kadar enfeksiyon atesi falan durunca dua ediyorum Dış olsun. Ins hemen çıkarıp rahatlarlar