SedefK Oğlum 47 günlük ve biz doğduğundan beri hem mama hem meme gidiyoruz. Sütüm yetmediği için. Size sorum şu arkadaşlarım, böyle başlayıp da ilerleyen dönemlerde sadece memeye devam eden mamayı bırakanlarınız var mı?
Sseymnr SedefK bizde 2 aylık olcaz 2 gün sonra. Hem meme hem mama alıyor. Mamayı bıraktırmak istiyorum ama bi türlü olmuyor galiba sütüm az geliyor doymuyor.🙇🏼♀️ Bi türlü bırakamadık nasıl olacak bende bilmiyorum 😒 meme emince hemen acıkıyor yarım saat sonra hemen ağlıyor 😵💫
Dilekdefne21 SedefK ben 🙂 doğduğundan beri mama ve meme olarak gidiyorduk doğum kilosu düştüğü için sonrada ben acaba doyuyormu diye takıntı yaptım böyle devam ettim geçen ay bıraktık çok çok zorda kaldığımda veriyorum misafir gelicekse yada temizlik yapiyosam vaktim yoksa eşim iciriyor
Ssmzsh SedefK doğumdan sonra yaklaşık 2 ay mama kullandım canım. 2ayın sonunda zaten kendini belli etti zoraki içiyordu bende birden kestim hiç aramadı yani senin sütün düzene girince mutlaka anlatır kendini bebeğin sadece memeye dönersin. Sağlıkla büyüsün bebiş😇
Sevimli33 Mrveglsn benim bebeğim de 45 günlük aynı durumdayız ve ben işe başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum 😑😔
SedefK Mete112 benim belli olmuyor sayısı, emziriyorum eğer doymazsa 60 cc veriyorum. 3 veya 4 kere oluyo
Sevimli33 Sayı olarak net bir şey söyleyemem ama günlük beslenmesinin ⅓ ünü mama oluşturuyor o da şimdilik tabi ilerde artacak 😔 bir de biz meme reddi yaşadığımız için sağarak veriyorum ben haliyle emdiği gibi olmuyor . Nereye kadar sağarim bilmiyorum . Süt işi nasip işi demişti bir arkadaşım keşke sadece anne sütü ile besleyebilseydik yavrularımızı
Mete112 SedefK ben geceleri sadece emziriyorum gün içinde 3 yada 2 kere oluyor ama sanırım o da yetmeyecek artık🥺
SedefK Mete112 ne diyelim hayırlısı diyorum ben artık, çok istedim ama olmadı. Sağlıklı olsunlar da diye düşünelim
Minnos09 SedefK ah öyle mi . Bende Ankadayım sütümü bağışlamak istiyordum bende ihtiyaç sahibi birini arıyorum
SedefK Minnos09 ne kadar düşüncelisiniz Allah razı olsun. Şuan sıkıntılı bi dönemden geçtiğim için gelip alabilme durumum yok malesef ama almak isteyen birileri olur mutlaka🥰❣️
Sevimli33 Minnos09 ne güzel yüreğiniz var sizin gibiler hep var olsunn evladınizin tırnağına taş değmesin
Sseymnr Minnos09 yok canım ankara değilim malesef.cok cok sağol ince düşüncen için🙏🏻❤️🤍 inşallah birisini bulursunuzda yararı olur 🌸
Dilekdefne21 SedefK Geçen ay bıraktım 3 aylıkken şimdi bazen arada sıkıştığımda veriyorum ama onu bile eskisi gibi içmiyor diliyle biberonu itiyor aktif degil hep emzirin düzenli vermeyin bir gün deneyin unutur onu
SedefK Dilekdefne21 ay bu yazdıklarınız bana umut oldu inşallah ben de azimle bırakıcam mamayı, çok teşekkür ederim❣️❣️