Kubra_2019 Birprensannesi12 O an çok mutlu oluyor sonrasında derin bir uyku çekiyoruz 🥰cook cook güzel
Birprensannesi12 SeverusSnape şimdi her yerin çalışanları daha farklı olur umarım benim gittiğim yerde böyle biseyle karsilasmam☺️
Birprensannesi12 Zumra_ tamam canım yazacağım 🥰 valla aynen öyle ben işin anısınday çokta bı beklentim yok
Derinsmommm Birprensannesi12 biz evde kendi spamızı yapıyoruz😂 bizde mini jakuzi var onu dolduruyoruz oyuncaklarını atıyoruz içine boyun simiti de var yarım saat kadar kendi oynuyor. Sonra masaj yapıp giydiriyorum mis gibi uyuyor
Zumra_ Birprensannesi12 mükemmel sevindim bu habere mışıl mışıl uyusun minik 🥰 hadi inşallah bizimkide bu kadar güzel geçer 😄
Naaaaazzzzzz Birprensannesi12 hic gerek yok gidip para vermeye hemde ne kadar temiz olabilir güvenmem. ben boyun simidi aldım küvetini dolduruyorum haftada 3-4 kez giriyor. Eller bacaklar sürekli hareket halinde çok eğleniyor. Simdi 7 aylık oldu hala çok seviyor.
Birprensannesi12 Naaaaazzzzzz bende boyun simidi Alicam bide derin havuz lardan benim bakımından çok güzeldi foto çekilmek için bebeğimin mutlulugunu görmek için Sonucta milyarlari yaptırmadım bebeğim için değer