Canangun Kızlar görümcem doğum yapacak şuan hastanede Bilecik’te isim için karar veremiolar eşi yurt dışına çıktı 3 gün önce şuan suni sancı verilio bu gece doğurur büyük ihtimal acil kız bebek isim önerileri verirmisiniz tekli de olur çift isim de olur.
Nurcan03 Canangun kendi kızımın ismi Nil Bilge :) Sağlıkla gelsin inşallah. Anneye kolaylıklar dilerim…
tosbikinannesi1 Canangun ay kusura bakmayın güldüm 😂 Sanki isim belli olmazsa bebek dogmiycak gibi yazmışsınız.
Canangun Nurcan03 amin canım çocuk baya asagidaymis ama açılma yok şuan zaten hastaneye gittiğinden beridir nstye bagliymis
Cherryblossom Canangun ne tarz isim istiyor klasik mi yeni nesil bir isim mi ona göre oneride bulunalım hayırlı olsun🌿
anneyok Canangun Nasıl acil şimdi mi doğuyor sanki bebek demeye gelmiştim cidden şimdi doğuyormus😂😂😂😂😂
Canangun anneyok evet canım şuan sancida 1 saate dogurursun demişler çocuk aşağıya inmiş ama açılma yok şuan
boncukhaniminannesi Canangun sağlıcakla gelsin inşallah 🙏 kızımın ismi Asel çok severek koydum. İkinci bir tercihimde Ceylin idi 🌺