puffthemagicdragon Bu arada böyle korkutma gibi oldu, daha da açayım çok çok nadir bir hastalık bu (nörolojik semptomların görüldüğü hâli) yani sadece deride belirtilerle kısıtlı kalıyor. Yine de takipte kalmakta fayda var diye yönlendirildik biz.
Ahkalbim pandemibebegi loco derm %0.1 lipokrem hidrokortizon yazıyor üzerinde .Ben bunu kulak arkasına vücudunda çıkan şeylere sürüyorum baya kullanıyorum yani günde 1 defa sürüyorum kullak arkasına kaşıntısı olunca kuruluk falan bir günde gidiyor.
pandemibebegi Ahkalbim Anladım canım. Doktor yönlendirmiştir muhakkak zaten seni de. Bize bir hafta kullanıp sonra bir hafta bırakmanimızı sonra haftada Sadece iki gün kullanmamızı söyledi
Bsra_17 pandemibebegi benim yanlis anlama ama igne falan kullanma cunku keci sutlu sabun var o cok iyi geliyo kullanan cok var ben satiyorum bu sabunu ve oglumdada vardi ogluma kullandim o kadar faydali geldi ki
pandemibebegi Bsra_17 Oğluna ne için kullanmıştım keçi sütlü sabunu canım ? İyi geliyorsa alırım tabi
Ahkalbim pandemibebegi Evet öyle kullan bebeğim 3 aylıkken yazdı o kremi şu anda 9 aylık olacak halen arada kullanıyorum.
Bsra_17 pandemibebegi vitiligo vardı oğlumda ama satışıni yaptigim sabun sayesinde kurtuldum kullanan insanlar faydasini öyle görüyo ki bende denedim memnun kaldım. Şuan çok şükür duzeldi.
Sevdasel pandemibebegi merhaba yazınızı okudumda benimde bebeğim 9,5 aylık ve bende göğsünde ve sırtında iki tane beyazlık farkettim sizin durumunuz ne oldu acaba çok endişelendim fikir almak istedim
pandemibebegi Sevdasel Merhaba durumunda b değişiklik yok şu anda. Çocuk doktorumuz kızdı bize cildiyeyr falan gittik diyince . Boşu boşuna ilaç kullanma çocuğa dedi. Sayısı önemli artarsa o zaman şüphelenelim bunlar beyaz doğum lekelerine benziyor bebeğin büyüdükçe bunlar da büyüyecek dedi. Kendi kızında da varmış bu beyaz lekelerden. Takipteyiz şu anda inşallah deidği gibi artış göstermez 😣 siz yeni mi farkettiniz peki nasıl lekeler boyutları nasıl? Fotoğraf yükleme şansınız var mı? Ben yukarıya yüklemiştim benziyor mu ona?
Snurdogan pandemibebegi https://www.hizliresim.com/dhbcchw Sizinkide böylemiydi acaba çok endişeliyim yarın doktora götürücem ama internetten baktım çok fena görüntüler bu noktalar büyümemi yapıyor sonra bilginiz varmı
pandemibebegi Snurdogan Bizim bacaklarda var buna benziyor. Ama yanlış bilgi vermek istemem bir doktora gösterin mutlaka . Işıkla bakıyorlar. Mantar da olabilir belki böyle gözüken mantar hastalığı varmış. Ne zaman çıkmaya başladı bu lekeler?
Snurdogan pandemibebegi ah şimdi doktordan geldim baktı hiç önemsemedi alaca hastalığı diyemi düşündün dedi evet dedim alası yok dedi bi krem yazdı bunu küçük küçük sür takılma öyle bişe değil iz gibi dedi güneştende olmuş olabilir böcek ısırıgıda olabilir dedi gerçekten o elinde ve kolında çok fazla bu kaplan sivrisinek ıaırkları vardı yaraya dönüşmüştü sonra kırmızıydı ama bilmiyorum takip edicem yinede tüm vücuduna baktı
pandemibebegi Snurdogan Isiriklari kaşidiysa kabuklanip kopunca öyle beyaz lekeler olabiliyor. Kızım yüzünü çiziyor bazen mühürlenir kopuyor oralar bir müddet beyaz kalıyor sonra düzeliyor. Ama gerçekten de kolunda çok sayıda var bir anda o kadar artması normal değil zaten. Çok sevindim sizin adiniza ya inşallah bizim de öyle değildir.
Bademlilokumm pandemibebegi inşallah degildir benimde bir ara kendimle ilgili şüphem vardı belimde ve koltuk altımda beyazlık vardı doktora gittim karanlık odada ıslıkla baktı emin degilim dedi eger vitiligo olsaydı önce yüzde gögüs uclarında başlar dedi parca aldılar temiz cıktı ama ne oldugunu da anlamadılar takip et dediler sadece
Snurdogan Bademlilokumm bizde gittik önemli değil alaca hastalığı değil dedi bi krem verdi psorcutan die bi merhem bakalım ben yinede takip edicem
pandemibebegi Bademlilokumm Önce yüzde başlıyormuş demek genellikle. Bunu duymak bir umut oldu benim için çok teşekkür ederim. Ayni bize de takip et dediler takipteyim ben de şu anlık bir artış yok lekelerde sadece bebegim büyüdüğü için genişleme oluyor. Allah korusun inşallah değildir sizin de