KubraurganAlper Zeynebinannesi gerçek değilse derken benm aldm orjinal el yapımı %100 boncuk yada plastik karışım değil satici adı : Yoowei
Zeynebinannesi KubraurganAlper satıcıya guvenılır mı , gercek degılse yanı, sahte ürün gönderirse demek istedim
KubraurganAlper Zeynebinannesi bn kendisinden 3 bileklik aldm 3u de orjinal geldi canm yine de sn bilirsin ki sertifika çok önemli bisi değil kartvizit gibi bisi tuzlu su testi yap ki en ufak bir sorunda aliexpress de adama msj atsan hemen cevap veriyor baktn orjinal mi değil orsa aldn ürünü tartışma açıp istersen iade edebilir istersen iade etmeden paranı alabiliyorsun
Zeynebinannesi KubraurganAlper sıkma kehribar gönderirse nasıl ayırt edıcez. Bırde tuzlu su testı nasıl oluyor ruca etsem anlatabilir misiniz
Alazcns Eymenkus gaz sancısına hiç bir sey iyi gelmiyor 4 aydir ben de oğlumla çekiyorum. Salyasını kesti tükürürdü onu da sadece çıkarıyor ancak ıslanmıyor üstü
Nurevrenli Sheriffe iksir damla kahribar var instagram da arkadaşın babası yapıo taştan kazımayla tamamen orjinal.
KubraurganAlper Zeynebinannesi tuzlu su testi 1 su bardağı sıcak su 2 tatlı kaşığı dolusu yüz ekle karıştır içine at eğer batar ise orjinal değil batmazsa su yüzeyinde kalırsa orjinal.. Canm tercih snin ben aldm memnun kaldm
NrYlmzTsr Totsandmore.com.tr adresinden aldim. 3.5 aylikken beri kolyesini takiyorum, salyalarini kesti. Ama agir bir dis ageisi ve sureci yasiyoruz ona fayda etmedi sanirim:)
Zeynebinannesi Zeynebinannesi tekrar merhaba.. aldıgınız kolye hangı renk acaba. Bırde arada düğümü var degıl mı. Acma kapası kolay mı ? Ay çok soru sordum, kusura bakmayın lütfen. Bebeğim atopik dermatit benim
Bsuzen Sheriffe sofimaya.com dan aldım bebeğime kolye kendime bileklik sertifika ile gönderiyorlar. Salyası olmadı işe yarıyor bence
Koray Sheriffe insagram kehribar sepetinden aldım sertifikalı labaratuvar onaylı gercek kehribar memnunum