Aysezehra Menenjit aşısından sonra ateşimiz ve bacakta ağrı oldu çok rahat oynatamıyor bebeğinde böyle olan var mı acaba normal mi
Arc1993 Aysezehra biz de geçen ay olduk. Biz de olmadı böyle bir şey ama olabileceğini söylemişti dr. Soğuk bi şeyler koyabilirsiniz aşı yerinin üstüne ve ateş 39üstüyse ilaç verin demişti dr
Coala Aysezehra ağrı, ateş, 3gün devam eden huysuzluk, uyku düzeni bozukluğu biz ilk dozda çok etkilendik
Elifadakrt Evet ateşimiz 39 a kadar çıktı bütün kıyafetlerini çıkartıp biraz da ılık bez koyduk. Cok huysuzdu baya ağladı bütün gün
Aysezehra Elifadakrt 39 olmadık ama 38 oldu huzursuzluk fazla ve bacağını oynatamıyor ağrıyor çok geçmiş olsun canım benim
Aysezehra Coala aynen öyle normal ama çok ağır diğerleri böyle değil Allahtan çok geçmiş olsun canım benim
Aselinannesi0655 Aysezehra puf ya 5. Ay da da mı aşısı var. Biz bugün 4 aylık aşısını olduk cocugum mahfoldu gözünü açamıyor ateşimdr var asla susmuyor hiç uyumadı
Karhaf Aysezehra bize birsey denmedi ve bizim ayımız geçti 3 ve 5 aylarda rota için bilgi verildi ve onu vurulduk
Aselinannesi0655 Aysezehra ama dün bize 6. Ay aşısı için gel dedi 7 Eylül de gel dedi. 5.ayda sadece rota var
AND-20 Aysezehra bizde olduk 3 gün huysuzluk oldu en fazla 37.5 oldu ateşimiz doktorumuz söylemişti ama 39 derece ateş yapabilir vurulduktan hemen sonra ateş düşürücü ver bi de sabah verirsin huysuzluk olursa akşam da verebilirsin yarım ölçek demişti biz vermiştik çok huyzuzlaştığı için
Aysezehra AND-20 valla bende veriyorum suan ateşi iyi ama akşama doğru yine veririm bacağı ağrıyor sanırım onun için ağrı kesici olarak ya büyükler bile aşı yapınca nasıl kolları ağrıyor kıyamam bunlar daha çok küçük bi de çok geçmiş olsun canım benim
Simay21 Karhaf bana doktorum ilk dozu 7. Ayda öneriyorum demişti önceki aylar baska aşılar olduğundan bebeğe ağır olmasın ek bi aşı daha dedi siz de yaptırabilirsiniz daha yani
Olich Aysezehra geçmiş olsun ❤️🩹 küçük oğlumda Bexsero her dozdan sonra hafif ateş 37.5-38 , son dozdan sonra da bacakta hafif bir sertleşme (aşı yapılan yerde) ve kırmızılık. Buz uygulamasını yapıyordum çok sevmese de rahatlıyordu. 2 günde geçti
Aysezehra Olich bende denicem bakalım soğuk uygulama inşallah izin verir 😇 sizede çok geçmiş olsun canım benim
Karhaf Aysezehra internenten baktığımda 9 ile 23 aylik arasi yaziyor ama bakalım 1 ay sonra kontrole göreceğim bebeğimi ozaman cocuk doktoruna sorarım teşekkür ederim.