Oznuryunus Yarın 6.ay aşısı olucaz nedense çok korkuyorum karma asilar çok sanırım ne gibi yan etkisi oldu benimle paylaşırmisinız 😌
Bebegimm1 Oznuryunus ateş vs olmadı aşı yerlerine dikkat edin benm bebegimde aşı yeri kizarmisti sertlesmisti orasi onun disinda her seyi normaldi
PortakalliKahve Oznuryunus hayır herşey normaldi, hiç bir etki etmedi. Korkmayın sizde, daha önce ki aşılarda problem oldumu
Oznuryunus PortakalliKahve yani bu ateş mi bilmiyorum da en çok 37.4 u gördü sonra koltuk altlarına bez koyunca düşmüştü
PortakalliKahve Oznuryunus 38 ve üstü yüksek ateş. 38 e ulaşmadan ılık bez, ılık duş ile düşürmeye çalışırsınız. Düşmezse ateş düşürücü verirsiniz
Bebegimm1 Oznuryunus 38olursa ates dusurucu ver demisti ebe 37 37.5 oldugunda eklem yerlerine bez koyuyordum dusmustu o sekilde ateş
Kumsaaaaaal Oznuryunus normalde vücut ısıları 36ile 37 arası 37 üstü vücut ısısı yüksek demek yanı ates var ama tehlıkelı boyutta degıl 38 üstü ateş 39 yüksek ates oluyor
Eecc Bizim ebe 4 tane aşı yazmış kaç tane acaba bide 5.ayda rota olduk 6.ay aşısı ile arasında kaç gün olmalı bilginiz var mı kızlar
pnr_alya Eecc benim kızımda 6. Aya girdi. Dün rotayı yaptık 6. Ay aşısı da perşembe günü. Doktora sordum rota riskli değilmiş diğer tüm aşılar ardından yapılabilirmiş
Muhasebeciana Oznuryunus sadece huzursuzluk yapti benim kizimda canim surekli agladi onun haricinde extra biseyi yoktu sukur korkma herkeste ayni etkiyi edecek diye bir sey yok insallah guzel sorunsuz atlatirsiniz gecmis olsun simdiden