Kızlar selamlar.
Oğlum 10 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Şimdi oğlum 14 aylık ufaklığım da 21 hafta 3 günlük. Oğlumu emziriyorum bi sorun yok çok şükür. Ama kafamı karıştıran bazı konular var.
Sezaryen doğum yaptım 2. De öyle olacak. Oğlum yaklaşık 19 aylık olacak doğumda. Sezaryen bliyosunuz ki dikişlerden dolayı iyileşme süreci var. Aynı durumda olan varmı merak ettim. Oğlum aşırı düşkün, hala bıraksam saatlerce emer. Emerek uyur. Canı sıkıldıkça gelir emer bazen çok bunalıyorum ama kıyamıyorum asla.
Hafta sonu akrabalarla görüştük. Oğlumu emzirdiğimi gören herkes, onun rızkı artık bitti, karnındakinin hakkına girme, yok onun rızkını buna verme gibi gibi çok saçmaladılar hepsine de cevabımı verdim sustular. O yüzden burda da bunları diyecek arkadaşlar varsa baştan sussun. Sadece tandem emzirme yapıp sezaryen olanlar neler yaşadılar, yaşıyorlar merak ediyorum. Oğlumu sütten kessem de diğer bebeğim doğunca ve emerken görünce psikolojisi bozulur üzülür diye de korkuyorum. Hemen unutmaz çünkü.. Yorumlarınızı bekliyorum 💙