Pnarferah Bal_yanak evet hayırlı olsun hamilesiniz Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bal_yanak Bi yanım buruk bir yanım sevinç ah bebeğim 10 aylık küçücük karar vermiştim bu ay spiral taktircaktim adetini bekledim olmadı 🥺
Mom356 Bal_yanak vardır bundada bir hayır 😍 bende kızım 10 aylıktı hamile kaldım çok şükür şu an kızım 19 aylık bende 37+3 haftalık hamileyim
53bus Bal_yanak hayırlı olsun canım ☺️nasıl korunuyodunuz ayıptır sorması benım de 3.5 aylık bebegım var ama istemıorm hemen hamile kalmak bende sprail taktrmayı düşünüyorum yoksa diğer türlü risk yazınca size sormak istedım😃
iki_tospik_annesiii Bal_yanak rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende 9+6 günlük hamileyim ☺️ Çok değişik duydu bende senin gbi bu saatlerde öğrenmiştim 😁
Mom0363 Aaa hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin 🥳 Şu haber, şu heyecan ne güzel yaaa 🥲 Canımı çektirdiniz 😅💃🌷
Bal_yanak Mom0363 yaa Allah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah eğer istiyorsanız ben aslında en az iki yaşında olmadan istemiyordum kendim toparlanmak için ve senin gibi özlemek istiyordum ama olmadı maalesef başaramadım çok hatalıyım kaç gündür moralim bozuk acaba mı diye el ne der ben nasıl bakarım aldırmalı mıyım diye 🥺🥺🥺
Bal_yanak Pnarferah Korunma yöntemi değil biliyorum geri çekilmeyle korunuyorduk bir sene sonra oğlum oldu ama isteyerek bilerek ondan sonrada geri çekilmeyle devam ettik yine korkuyordum zaten korktuğum başıma geldi eşim geçen bir iki defa korunmadi ve olan yine bana oldu tabi hap kullanamam çok unutkanim ve kilo yapar diye spiral taktircaktim karar vermiştim geç kalmışım 🥺 lütfen kötü yorum yapmayın olur mu zaten üzgünüm
Bal_yanak Mom356 aa nasıl gidiyor canım zor mu hem hamilelik hem çocuk bide doğunca kendimi hiç düşünemiyorum çünkü herşeyim zordu psikolojim bozuldu çok büyük bir aptallık yaptım hemen önlem almam lazımdı burda denk geldim kınamadim hatta üzüldüm kolaylık diledim ama geldi başıma
Bal_yanak Areninannesiii Çok teşekkür ederim Sabah çıkacaktı sonuç ama sürekli kontrol ettim ve çıkmış
Bal_yanak iki_tospik_annesiii Amin Allah hepinizden razı olsun çok değişikmis şuana kadar bişey hissetmedim ama siz hamilesin deyince bi refleks olarak karnımı tutmadım değil ve eşim uyuyo tekim 😏