Nes1989 Merhaba anneler 5.5 aylık kızım var yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor hala gelişim geriliği olmasından korkuyorum sizde durumlar nedir ?
Selinglr Nes1989 kıyaslamayın her cocugun gelişimi cok farklı bence bıraz daha bekleyin zaten bu ve bundan snraki dönemlerde başlıyorlar tabı erkende yapan var 🙌🙌🙏
Artugunannesi_ Nes1989 merhaba benim bebeğim de 5 buçuk aylık benim bebeğimde daha dönemiyor bence erken 6. Aydan sonra dönmeye başlarlar sanırım
ikizbabymom Nes1989 canım benim bebeğinin erken yaptığı şeyler de olur geç yaptığı şeyler de.Sadece birine bakıp hemen gelişim geriliği diye kurma kafanda
Nes1989 Selinglr sırt üstünden yüzüstüne çok çabuk döndü ama yüzüstü yatnca dönemıo ve çok sinirleniyor umarım yapar zamanla 🥺
Yigitensar26 Hiç korkmayın her çocuğun gelişimi farklı olduğu gibi motor gelişimi de farklı oluyor kendini hazır hissettiği zaman donmeye başlayacaktır endişe etmeyin naçizane tavsiyem akışına bırakın 🥰
Nes1989 askanne10 bizimde sırt üstünden yüz üstüne 4 aylkken döndü ama yüz üstünden sırta dönemıo ve çok ağlıyor inşllah düzelir
askanne10 Nes1989 dört aylık hiç dönemedi ve yüz üstü halende durmuyor sevmiyor öyle diye dedi doktor bir dakikada ağlıyor sıkılıyor öyle durunca
Nes1989 ikizbabymom haklısınız çok sinirlerm bozlyo artk instagrmda görünce herkes aktvte yapıyor benm kız 5 dakıka ancak😁😁
Hulyasya 6 buk aylık hala dönemiyor yüzüstü yattığında çığlık kıyamet 😂takılmayın böyle şeyleregelişim kişiseldr gelişim geriliği denn sey bu kadar basit değil
Eloss Nes1989 Benimkide oyleydi 1gunde basladi defalarca donmeye simdi 6 aylik tam evin her yerine done done gidiyor. Sıkma canini yani.
Damla29 Nes1989 6 bucuk aylıkken dönmeye başladı 9 ay 21 günlük halada emeklemiyor yani gelişim geriliği neden olsunki her bebek bir değildir