deleted2310 sima Ben 5 aydır diyet yapıyorum çoklu besin alerjisi sadece süt ürünüde değil çok şükür kilo alımı gayet iyi.
sima deleted2310 canım ben beden olarak ta çok zayıf bi insanım 50 kiloyum kalsiyum ve d vitaminim yerlerde İnan sütüm su gibi ondan da kilo almadı kızım bizimde süt ürünleri değil sadece öyle olsaydı diyet fayda ederdi😔😔
Laayla Aymira benimkinde de kan ve mukus oluyor biogia kullanıyoruz onun için bağırsak düzenleyici damla sen onu İstanbul'daysan Dr. Akgül Akpınar Anthony'ye götür 500 TL bi muayne ücreti var ama biz çok memnun kaldık
deleted2310 sima O ayrı senden vitamin alamamıştır ama onun dılında yediklerinle alakalı değil inanki sadece su yeter.
Aymira Ogretmen17 dayanabildiğim kadar dayandım çok dolunca ağrı olunca azar azar sağdım zamanla çok azalıyor zaten sağmak bebeğin emmesi gibi memeyi boşaltmıyor zamanla da kesiliyor ama ilk iki gün çok ağrım oldu
deleted2310 Aymira Hiç öyle birşey yaşamadım bilmiyorum ama anne sütü kalitesinin değişmediğini biliyorum ve eminim. Ama evladınıza iyi gelmiyorsa tabiiki bırakmalısınız onun sağlığı daha önemli.
sima deleted2310 doğrudur canım da bizde en diyet ne ek gıda hiç bisey fayda etmedi süt ve süt ürünleri kesin de kan da kesildi ama bir türlü huzursuz luk gitmedi daha dün gözünden yaş gele gele ağladı onu öyle görünce insan dayanamıyor 😔😔
Aymira deleted2310 sizin dediğiniz sütün miktarıyla alakalı sütün miktarı için sadece su yeterli ama kalitesi için yediklerimiz etkiliyor ama her insanın bünyesi farklıdır kişiye göre değişebilir
deleted2310 sima İnsan evladına nasıl koyarki zaten için gidiyordur umarım düzelir onlar iyi olsunda ne yerlerse yesin öylede büyüyecek böylede mama alan bebek sağlıksız diye birşey yok sonuçta.
sima deleted2310 sizin çocuğunuz un sebzelere alerji si var dı değil mi nasıl anladınız test te mi çıktı
deleted2310 Aymira Tabii ki etkiliyor ama asla belirlemiyor. Vücudun üretimiyle alakalı bir durum kendinide parçalasan yağlı değilde değildir yediğinle değiştiremezsin veyahutta yağlıysa sadece suda içsen yine değiştiremezsin.
sima deleted2310 of bizimle aynısınız siz in diyet le düzeldi mi bir de ek gıdaya geçtiğinizde kaka da düzelme ne zaman oldu biz ek gıdaya geçtik yavrum daha kötü oldu iki hafta olması na rağmen hep yeşil yaptı of keske ilk mama ile başlasaydım