Deryadila25 Bebeklerinizi kac aydan sonra kendi odasında yatırmaya başladınız benim kzıım gece surekli uyanıyor yıyıp hemen uyuyor ama odasında olsa kim durmadan gideck diyorum kac aydan sora başlasam acaba
Deletedmom44 Deryadila25 1 yaşında ayırdık gece sürekli uyanır hep yanına giderim her gece 10 15 kere git gel yaparım bazen bende yanında uyuyakalırım 😀
Annesi23 Deryadila25 ben 6 aylıkken ayırdım uyanmaları çok azaldı hepimiz daha rahat ettik tavsiye ederim
MssKrks Deryadila25 Bizimkide yeni 1 yaşına girdi. Ayırmayı düşünüyorum ama tedirginim. Bu aralar gece 3-4 kere ağlayarak uyanmaya başladı 🤷🏼♀️ Duymazsak diye korkuyorum
Zinnureyn Tam 1 yaşındayken ayırdım balım ☺️🐥💛 Tabi gece 5-6 kere uyanıyor.. Git-gel derken, bildiğin gece sporu yapıyorum 🤭🚶🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️
Deryadila25 Zinnureyn gece yataktan yzsnıp mama veriyorum uyuyor o yuzden git gel meselesini düşünüyorum😂
Ozlem_crpn Deryadila25 Geceleri dönüyor tanı ki hemen sıçrayarak bakardım dokunmadan uyku sırasında mikirdanma sesi oluyor o zaman kalkardim bebeğim uyuduğu halde rahat yatamazdim dönerken sesyapmamaya çalışırdım haliyle yorgun oluyorsunuz birde gece tuvalete falan kalkarken eşim uyandiracak diye beklerdim falan şuan sadece bir defa kalkıyor çok şükür bende uyuyorum
Annesizanne Deryadila25 12 aylıktı ayırdım odasını ve hiç zorlanmadık 2 kere uyanırdı 3 kere uyanırdı bazen ama sütünü içer geri uyurdu
Begooo Deryadila25 4 aylıkken ayırdım ne kadar küçük o kadar iyi bence bilinçlenince daha zor oluyor. Benim kızım da iki kez uyanmaya başladı ama odasınsa emzirip geri uyuyor. Zaten yanınızda olsa da mecbur yataktan doğrulup kalkacaksınız yani fark eden bir şey yok
Deryadila25 Begooo ya benimkide 4 aylık 3 ay hiç geve uyanmazdı akşam 10 sabah 5 6 gibi uyanır emer uyurdu tekrar bu ay saat başı uyanıyor
Begooo Deryadila25 ayrıca da çok rahat oluyor herles kendi odasında bebek uyanacak diyr kıpırdamıyorduk zor oluyordu böyle iyi oldu
Begooo Deryadila25 işte bu yüzden ayırmak lazım😁benim kızım da hiç uyanmazdı ama 6.5 aylık şu an iki kez kalkmaya başladı son 2 haftadır falan da ayırınca rahat ettiğim için kalkmak sıkıntı olmuyor