derinimm2020 bikerem mahremiyetı kaldırdım zaten bu soru ile 😓 bu popomuzun altı olur ya etin katlandığı yer orası. Tüm kaba et olarak fiyat biçiyorlar belki ondan o kadar para bende sadece orda var kıl
idilolo derinimm2020 aslında fena değil fiyatı, daha pahalı yerler de var, en önemli olan yaparken yanmaması, bazı yerler cildi yakıyor.
Pnarr_ derinimm2020 ben gidiyorum ama orası da içinde zaten genital yaparken orayı da yapıyorlar ayrı bir yer değil ki çok pahalı ayrıca
Gunes_kiz derinimm2020 genital için gittiğinde popoyu da lazer yapıyorlar zaten canım. Ayrıyetten 300 TL çok ve saçma bence
Mom07374 derinimm2020 yok artık benim kardeşimin güzellik merkezi var da biz ayrı ücret bile almıyoruz normalde oradan genitale dahil yani. Bikini bölgesi, popo içi ve üstünü ayırmıyoruz. Canım maalesef seni kazıklamışlar
Aylinsmom derinimm2020 Canim bence kandirmislar sadece o bolge 300 olur muu yaa atış yapiyolar sadece tovbe ya
bitanem123 derinimm2020 Popo arasına ayrı ücret alınmıyor diye biliyorum benim gittiğimde öyleydi hatta bacaklar la beraber ayagınızdanda ücret almazlar genelde ayak parmak ve ayağınızın üstünde bacagın içinde olması lazım
Oglunaasikannee derinimm2020 Bende lazere gittim neden popoya ücret aldılar anlamadım genital yapılırken popoya da yapılıyor belin için istersen ayrı ücreti var ama poponun yok bence bir sonraki seansın da konuş bu durumu