derinimm2020 Merhaba hanımlar, bugün bacak + genital seansım sırasında uzman popoya da girelim uzun diyince tamam dedim çıkarken 300 lira olduğunu duyunca üzüntüden ağlayasım geldi. bu fiyat normal mi? Sinirlerim boşaldı resmen nasıl atladım diye 😢
Minikkusuumm derinimm2020 normal canim ben 2 sene önce bugün bacak ve genital makat yaptırmıştım 300 tl
derinimm2020 Asilturk aynen avuç kadar etmeyecek bölge. Konum hoş değil diye herhalde 3 kere sordum kadına sonunda tersledi artık içim cız etti ya
Derensk derinimm2020 general popo bir ayru ayrı degilki her gittiğim yerde boleydi abartmış baya yazik 300 lira ne okadar yere
Mom07374 derinimm2020 yok artık benim kardeşimin güzellik merkezi var da biz ayrı ücret bile almıyoruz normalde oradan genitale dahil yani. Bikini bölgesi, popo içi ve üstünü ayırmıyoruz. Canım maalesef seni kazıklamışlar
derinimm2020 Zalimsin tüm bacak + genital + kol altı 250 lira veriyorum 300 de popoya verdim 550 oldu seansım
Asilturk derinimm2020 Yani genitale ek olarak yapabilir söylemesi ayıp bende öyle olmustu cunkü ufacık bi bölge ne sacma o zaman genitale cm hesabı yapsınlar😆 kiminin ufak kiminin büyük ufak olana popo bedava
Gunes_kiz derinimm2020 genital için gittiğinde popoyu da lazer yapıyorlar zaten canım. Ayrıyetten 300 TL çok ve saçma bence
TheBaby derinimm2020 Popo çok acıyor ya. Ben 3 sene önce seansına 200₺ ye gidiyordum normal yani ama komple lazer
[silindi] derinimm2020 Bunların hepsinin fiyatı ayrımı oluyor da size 300₺ gibi bir fiyat çıkatmış paket degilmi benim arkadasımda gidiyor ama komple 300₺ ye yaptırdı O
derinimm2020 bikerem mahremiyetı kaldırdım zaten bu soru ile 😓 bu popomuzun altı olur ya etin katlandığı yer orası. Tüm kaba et olarak fiyat biçiyorlar belki ondan o kadar para bende sadece orda var kıl
Zelisblt derinimm2020 bnm gittiğim yerde maksat arası zaten genital bölgenin içinde, yani maksat arasından mı bahsediyorsunz yoksa poponun kendisi mi
Selcan derinimm2020 hamile olmadan önce anlaştığım bir yer vardı şu an dondurdum poponun üzeri içi ayrı yer olarak geçiyor demişti makata kadar olam bölge genitalle bir demişti bana sizin gittiğiniz yere göre değişir tabi bu durum ama seans olarak almaktansa 10 seans li kampanya falan yapıyorlar öyle takip edip gitseniz bütçeniz için de daha uygun olur aslında.
idilolo Orası zaten fiyata dahil değil mi? Ben hamilelik öncesi gidiyordum 200₺ seansıydı, hamilelikte gidemedim, ne zaman başladınız?
Keskeuyusamm Benim genital ücretimin içimdeydi o fiyat ayrıca 300 TL orası için inanılmaz pahalı geldi bana