Fatmanaz Geceleri biberon kullansam sorun olurmu sizce kuzum biberon aşığı şimdi silikon uçla biraz biraz emiyor ama krizlere giriyor aç kaldığına Emin’im en azından gece uykudayken biberon verebilirmiyim
AliyeAsel Fatmanaz uykusu bölünmesin diye verebilirsin canım ama yatarken fazla beslememeye dikkat et reflü olabilir
Fatmanaz AselG ben kızımı zor emziriyorum hemde çok zor 4 gündür vermiyorum biberon vermeyeceğim emsin artık diyorum ama yapmıyor o benden de inatçı
AselG Fatmanaz bende öyle valla gözünden yaş akıyor 1 aylık bebeğim daha düşünün bide ama artık pes ettim napim sağıp veriyorum sizin bebeğiniz ne kadarlık?
BuseDefne Bende 1.5 ay zor emzirdim ama hep mama destekliydi hiç sütüm gelmedi neler neler yaptım 🤦♀️artık sadece mama veriyorum 2.5 aylık kızım. gece 1 kez uyanıyor zaten mecbur biberon :))
Fatmanaz BuseDefne 😔 bu anlattığın yaşamak istediğim son şey canım çok korkuyorum öyle olsun istemiyorum emzirince mutlu oluyorum ama o emmiyor 😔😔
Fatmanaz AselG 2 ay 7 günlük 20 gündür silikon ucu kabul ediyor ama canı isteyince saatlerce ağlıyor arada bazen tutuyır😔😔
BuseDefne Fatmanaz ben de çok seviyordum ve kızım doğumdan itibaren biberon almasına rağmen memeyi hiç reddetmemisti ama işte hiç sütüm olmadı boş boş çekmeye çalışıyordu ☹️ umarım yaşamazsınız hele de bebek de istekliyken verememek çok kötü
Fatmanaz BuseDefne benim kızım emmek istemiyor beni 😔😔 biberon vereyim karnı doysun diyorum ama veremiyorum korkudan ya hiç emmezse beni sürekli biberonu istiyor zaten
BuseDefne Fatmanaz memede mama yöntemi diye bir yöntem var duydunuz mu denediniz mi? Size detaylı anlatımını bulup göndereyim 1-2 dk içinde
BuseDefne Fatmanaz http://gulumsekaderine.com/ic-sesim-diyor-ki/sutu-olmayan-annelere-alternatif-bir-cozum-meme-de-mama-yontemi/ bu yöntem baya işe yarıyormuş bi deneyin bence
Fatmanaz AselG benimde tutmadı silikon ucu 1 ay sonra tuttu şaka gibi her verdiğimde kusmaya yelteniyordu Birgün tuttu ama kucağımda unuttuğum birgündü
BuseDefne Fatmanaz Instagram kullanıyorsaniz ekleyin beni yada Facebook ordan görüntülü atayım size instagram : buse_ertenu_akbulut Facebook Buse Ertenü Akbulut