Banumeva Kullananlar var mı? Ben dün aldım ve bi tanıdık, onlar çok kötü bi bebeğin ağzında yara yapmış delikler dedi. Dün akşam verdim ama bişey olmadı öyle denilince korktum başınıza böyle bişey geldi mi??
3children1mom Banumeva Emzik yumuşak zaten☺️ Normal emzik gibi değil yani biz kullanıyoruz. Kızım diş döneminde özellikle içine soğuk meyve koyunca ağrısı da diniyor🤗
Banumeva 3children1mom Aklıma direk Aşkkı memnuda ki Adnan beyin repliği geldi 😂 Bu Allahın cezası öyle huzursuz etti ki beni, içime öyle bi kurt düşürdü kii 😄 Vermeden önce ben denedim zaten, anlattığınız gibiydi. 😊
alerjikbebek Banumeva yok canım 9 aylık çok seviyor içine dişi için soğuk şeylerde koyuyom emiyor disliyor. Hiç öyle biseyle karşılaşmadım. Sürekli de yıkar fırçalarım temiz kalır
Banumeva alerjikbebek Galiba bizim dişlerde çıkacak 4 aylık ama eline ne versem sürekli ağzında, boş durduğu zaman parmaklarını emiyo salyası çok fazla bende dün aldım sevdi kızım. Akraba öyle diyince aklıma direkt burdaki annelere danışmak geldi 😊
Menekkse Banumeva merhaba benim kızım da 4 aylık şuan. Almayı düşünüyorum ama içine ne koydunuz biz daha dediğin ek gıdaya geçmedik ve dişlerimiz çok kaşınıyor. Anne sütünü sağıp dondurup koyun diyorlar ama hasta olmaz.mi.ki korkuyorum
Banumeva 3children1mom Kaç defa izlemişsem artık çoğu replikler aklımda 🙄 doğumdan sonra bir çok şeyi unuttum dizinin replikleri gereksiz yer kaplıyo hafızamda 😄