Reyna karsiyakalianne ben 11 kullanıyorum memnunum 12 mininin boyu 11 e göre küçükse hiç alma derim boyutları aynı 12nin özelliklerinden kıstılarsa sadece 12 mini alın
AlyaMeyra karsiyakalianne 11 kullanıyorum ama 12nin şekline bayılıyorum köşeli oluşu vs. Özellik olarakta elbette daha iyi ama bütçeniz 12 ye el veriyorsa 11 proyu da düşünebilirsiniz baya iyiii
karsiyakalianne Deletedmom_36 ben ilk defa alicam hep Android kullandım ama apple kullananlar bir başka diyorlar🤔
Reyna karsiyakalianne öyle valla gerçekten bit kere apple kullandığın zaman bi daha başka telefonla yapamıyosun
Deletedmom_36 karsiyakalianne evet ben yillardir iphoen kullaniyorum baska telefon kullanamiyorum annemin telefonundan bisey yapamiyorum mesela ☺️
karsiyakalianne Reyna özellikleri batarya haric 12 ile ayni ama boyut olarak küçük. Görünüşte cok kibar ama kullanımda beni kısıtlar mi tereddüt ediyorum.
Reyna karsiyakalianne ekranı olarak 11 den küçükmüş artık küçük telefonlar kalmadı siz ben küçük seviyorum diyorsanız 12 mini alın ekran kalitesi felan 11 den iyiymiş şimdi karşılaştırdım. ekran küçük olduğu için bataryasının 12 ye göre az olması normal daha küçük olduğu için daha az şarj yiyor aynı seviyeye denk geliyor yani. ama ben küçük telefon kullanamadığım için 11 tercih ederdim. boyut probleminiz yoksa 12 mini tavsiye ediyorum
Reyna karsiyakalianne https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/223976-613689/apple-iphone-11_apple-iphone-12-mini/
karsiyakalianne Reyna cok teşekkür ederim, vakit ayırıp yardım ettiğiniz için😍🤗🌸💞ikisinin boyutunu yanyana bi kez daha karsilastiririm. Ama epey kucuk. Bide tutmadı muhabbetleri dönüyor internette ama boyutundan kaynaklı tercih edilmedi sanırım.
Reyna karsiyakalianne rica ederim, boyut problem olmazsa kesinlikle 12 mini daha iyi ekran kalitesi, görüntü kalitesi olarak özellik olarak pek bir farkı yok 11 den.
karsiyakalianne AlyaMeyra 11 proya bayıldım ah keşke 😍 ama butcem elverdiği 11 yada 12mini tercih etmek zorundayım
Reyna hypatia iphone 11 dev değil ki normal boyutta ne çok büyük ne de küçük 12 mini çok küçük aksine
karsiyakalianne Reyna peki genel olarak 64 GB iphone için yetersiz mi olur sizce o konudaki fikrinizi de öğrenmek isterim