Deletedmom27337 1Anne_ yalnız olmadıgıma sevindim 🙈😂 beni anlamayanlar o rahatlığı bilmeyenler linçledi azcık sanki beni 😂😂😂
Onsubatikibinondokuz Deletedmom27337 linç değil bacım olduğum yer dolayısıyla bildiğin donsuz gezesim var 😂 çok sıcak buralar
ebrarin_annesi Deletedmom27337 han kapisi gibi allah seni 😂 kat kat giyinincd daraliyorum resmen ben😂
TospikOglusum Onsubatikibinondokuz yooo şuan adetim.mesela gayet memnunum ama çift iç çamaşıri kullanırım kışında çit çitli badi giyerim içime hiç duymuyrm.
SeverusSnape Onsubatikibinondokuz regl dönemlerinde tampon gibi kullanılabilen ama daha ekolojik olan bir kap. Doldukça temizleyip geri yerleştiriyorsunuz ama bana gerçekten hijyenik gelmedi. Yoğun geçen regl dönemlerinde sızıntı da oldu.
DurununAnnesi12 Onsubatikibinondokuz ben depend kullanıyorum🤣 orkidler sızdırıyordu bu sızdırmıyor😂😂😂
BeH16 Onsubatikibinondokuz ben adet günlerimi çok kanamalı geçiriyorum. Ped yetiştiremiyordum ve sürekli sızıntı olduğu için çalıştığımda da zorlanıyordum. Tampon derdime yüzde yüz çare oldu tabi zorluğu var ama konforu daha büyük