Arenn eymeninannesi3 bende biontec oldum hamileyken oldğumuz tetenoz aşısı gibi oldu kolum ağrıdı 2 gün onun haricinde sorun yaşamadım 2. Doz da daha çok etkiler oluşuyor diyorlar bide süresi de öne çekildi erken mi olsam beklesemmi diye düşünüyorum şuan karar veremedim
Deletedmom0099 biontech oldum sadece 2 gün kolum ağrıdı aslında ama emin olmamakla birlikte bir hafta sonra aşırı mide bulantısı ki ömrümde daha 1 kez kustuğumy bilirim; kusmayla sonuçlandı. yerimden kalkamadım 1 gün boyunca. annemle kardeşimde de aynısı olduğu için aşıya bağlıyoruz bu durumu
[silindi] Biontech oldum ben de iki gün önce. İlk gün bir şey olmadı dün kolum ağrı yaptı yani abartılacak kadar değil. Ben kol ağrısının abartıldığını düşünüyorum. Yani kolum ağrısa da hiçbir şey fark etmedi ben yine rahat rahat kullandım
aselrigel eymeninannesi3 Biontech oldum 1 gün kolum ağırdı sadece yukarı kaldırınca ağırıyor zaten başka türlü normal felç oluyor demişler bazıları ama bende öyle bir şey olmadı insansan insana fark edebiliyor çünkü bağışıklık kazanmak için vücut savaşıyor yan etkileride normal bence
Mirayfiliz eymeninannesi3 evet emziriyorum canım bebeğim 8 aylık,kardeşim hemşire doktorlara sorduğunda daha sık bile emzirsin ki antikorlar bebeğe geçsin demiş.
cottoncandy Biontech oldum iki gün kolum ağrıdı ve aşıdan sonraki gün kas ağrısı yaşadım; belim, sırtım, bacaklarım vs çok ağrıdı. Yine de yaşam kalitemi pek düşürmedi halsizlik olmadı bende.
Mervelllaaa eymeninannesi3 ikizlerim var her işimi de kendim yaptım hafif bir ağrım oldu bence bu işler acı eşliğiyle alakalı ☺️
Bgmbgmbgm eymeninannesi3 biontech oldum, sadece kol ağrısı yaşadım birkaç gün resmen yukarı kaldıramıyodum kolumu, o kadar:)