Cigdem-19 Gogus uçlarım yara oldgu için bir süre gumus kapak kullandım suan ckaricam fakat gogus uçlarım camasira yapışıyor ve çok acıyor emzirirken çıkardığım zaman yapismamasi için ne yapabilirim 😔
Serapveminikleri Cigdem-19 hiç birşey giymemek ;( benimde 1 aylık bebeğim ve o durumda evde kimse yok diye arada havalandiriuorum😂
esrasyaa Cigdem-19 doktorum gogsunuzu kurutup kapatin demisti. Emzirdikten sonra iki dakika kapatmayin acik kalsin oyle kapatin yara olmasinida engelliyormus
[silindi] Cigdem-19 evet o kesik ağrısı çok kötü kabarıyor bir de. Ben 2 ay boyunca kullandım yaralar kapanmıyordu havasız kaldığı için o yüzden bende gün içinde sürekli açık bırakıyordum oksijenle temas etmeden yaralar kapanmaz. Çamaşır giyince tekrar takıyordum bu şekilde yavaş yavaş kapandı yaralar
Bikedibikizannesi Cigdem-19 silikon göğüs kapakları var canım ben ondan kullandım çok faydası oldu şimdi artık sadece pedlerden kullanıyorum yaralarımda iyileşti
Cigdem-19 Serapveminikleri evet bebekten evi bile zor topluyorum çok huysuz hep kucakta olmak istiyor surekli ağlıyor