Prensescilek Hifa_0539 canim kizimin boğaz enfeksiyonu var 2 gündür ateşler içinde yanıyordu burda bir arkadaş '1 sarımsağı ezip has 1 tk zeytinyagi ile karıştırıp ayaklarının altına surup çorap giydirin demişti. Denedim gercejren ise yaradı atesi düştü şükürler olsun. Sizde bir deneyin isterseniz
Aslmra80 Prensescilek bizde dün öyleydik ateşini düşüremedim sonra götürdüm boğaz ve kulak enfeksiyonu çıktı dişten dedim ama öyle dediler
Omka Az zeytinyağına sarımsak doğrayın kapalı bir kapta beklesin bir saat kadar sonra o yağı bebeğin ayaklarına sürün. Ben ateşi çıktığında hep yapıyorum faydalı bence.
asz Hifa_0539 hayır aksine çok zararlı.doğru bilinen yanlışlardan biri de bu.sakın yapmayın.pamuklu bezi ıslatıp koltuk altı,kasık,alın bölgesine koyun ya da ılık duş aldırın.
Morcivert061 Hifa_0539 zeytinyağı ve sarımsağı iyice havanda dövün sarımsağı yağ karışsın . Ayaklarımın altına sürün üstünde corap giydirin. Ama sarımsaktan koymayın tahriş edebime sadece yapı sürün. Koltuk altlarına ılık bez koyun. Sakın sirkeli su yapmayın. İç ateşi yükselir
Mom82902 Hifa_0539 Ateşi olan çocuğa sarımsak ezin zeytinyağı ile karıştırıp ayağına sürün Bu öneriyi burda görmüştüm notlarıma eklemistim ama hiç ugulamadim
Deletedmom896 Hifa_0539 Hayır yapmayın damarları anlık daralttığı için önerilmiyor duş aldırın bol bol ve serin yerde durmasını sağlayın
Hifa_0539 Deletedmom896 şuan serin odada ama üşütmus de burun boğazı tıkalı sorun olur mu ki serin yerde diye daha da hasta olur mu
Yerfistigininannesi Hifa_0539 limonun üzerine biraz tuz dokun ocakta ısıtın sonra topuklarına surun suyunu sıkıp vucuduna sürün çok iyi geliyo kizimin iki kere ateşi çıktı arkadaşımın bebegininde öyle ikimizde yaptık hemen düşürdü
Hifa_0539 Yerfistigininannesi limon yok evde Ya hem soğuk almış hem ateşi var soğuk almış diye sıcağa götüreyim diyorum ateşi var sıcak da tutamıyorum napsam bilmiyorum ev esiyor
Yerfistigininannesi Hifa_0539 orta detecede tutun üşümüş diye çokta sicaklatmayin ateşi düşsün digeri düzelir
BeautifulMother1 Hifa_0539 soğuk suyla havluyu ıslatıp yapın yada acile gidin biz gittik hemen serum dedi doktor ama oğlum sürekli ağladı iğne yapıldı ve cok şükür hemen geçti