Zeliha66 10kba bende dün muzla ekmek yedim farkli olarak ikisinden birine alerjisi var galiba ekmegin mayasinda süt kullanılıyo. Sabir edicez biraz canim hic degilse bi çözümü var🙄
10kba Zeliha66 Öyle aslında sabır gerekiyo. Çaresiz dermansın bişey değil çok şükür. Buna bile elhamdüliilh🙏
Hndznr Serapp hangi ildesiniz. Ankara için gittiğimiz doktora gönül rahatlığı ile yönlendirme yapabilirim
Partk Serapp ben de zorlanıyorum dün tavuk yedim bugün kızardı daha önce kızarmamıstı ama farklı bişeyde yemedim inan süt olayı olmasa aç gezicem zeytin ekmek yiycem içim rahat edecek
Ege BurcakKaymak hem deride hem kanda alerjiye bakılıyor, kedi tüğü, ev tozu, polen, balık fıstık, yumurta süt en alerjen olan birçok şey diyebilirim. Bağışıklığa da bakılıyor spesifik ıge ıgg ıga falan, doktorunuz sizi yönlendirecektir
Dorukcumunannesi BurcakKaymak 10 adet besini tek tek bebegin srtina damla seklnde damlatiyolar yada suruyolar,kalem ucu gbi bi aletle dokunuyolr herbirine o sirada bebek ih mih diyo ama cok az . canlari yanmiyo bence oyle cok,elinizde bi oyuncak olsun giderken,onu gosterirsiniz islem yapilirken.15 dk bekleyin sirti acik diyolar sonra bakiyolar hangi besine alerjsi var soyluyolar.cok kolay bi islem ,hic zamn kaybtmeden yaptrin rahatlayin bnce
Lala9358 Serapp bende diyet yapiyorum neye alerjisi oldugunu bilmiyorum doktor sut alerjisi ve coklu besin alerjisi oldugunu soyledi diyet yaptigim halde ek olarak alerji mamasi verdigim halde alerjisi duzelmedi bizde kakada mukus var gecenlerde kanli mukuslu yapti bide cok kusuyodu gaz sancisisindan kivraniyodu biogaia damla nurse harveys colex surup kulllandigimiz halde kivraniyodu emmek istemiyodu memedeyken cildiriyodu agliyodu gazdan perisan oluyodu 6 aylik olduk kusmalari hic azalmamisti mamadan sonra biraz rahatlama oldu bende emzirmeyi azalttim gunduz 2 kere emziriyorum onun disinda gunduzleri mama veriyorum gecede sadece emziriyorum bende napicagimi sasirdim etrafimdaki herkes emzirmeyi birak diyolar sutun yaramiyo sutun dokunuyo diyolar ama ben yinede emzirmeyi birakmadim sonucta hangi mama anne sutunun yerini alabilirki
Serapp Lala9358 sakın anne sütünü bırakmayın ben hergün yediklerimi yazıyorum artık ne olduğunu tahmin ediyorum bide bioga in içinde süt proteini var onu kullanmayın diğerlerinin içine bakın alerjen bir şey varmı diye ek gıda ya geçmek biraz fayda etti bizde
Lala9358 Serapp testlerdede alerjisi cikti ama neye oldugu cikmadi bende yaklasik 3bucuk aydir diyet yapiyorum cok zorlaniyorum ama hersey oglum icin🍀
Partk Serapp aslnda tepkiler çok net olöuyor kaka mukuslnıyor biraz huzursuzlamnıyor o kadar ama öyle olunca bile çıkarıyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı yspıuorum bilemiyorum
Serapp Partk alerjen olan yumurta buğday ekmek bulgur salça tavuk kırmızı et süt süt ürünleri domates alerjen ama kişiden kişiye değişir bunlarada dikkat edin