Ege Dilekkkk dişten olduğuna eminmisiniz bizim oğlanın 8 dişi var bazı dönemler haftada bir iki kez sıvı kıvamlı yaptığı oldu o kadar 🤔
Dilekkkk Ege eminim gaita baktirdim kac kez disten denildi her cocugun gelisiimi reaksiyonu farkli kabiz olanda varmis dis doneminde bende burda ogrendim canm o yuzden olanlara soruyorum ne kadar suruyo die
Dilekkkk Tugba87 kıvam olarakta canım genelde sulu köpüklü yani yaparken sesinden anliyorum sayisida ole 7-8 kez oluyo bazen geceleri falan eskiden geceleri hic yapmazdi gaitada baktırdım temiz cikti disten dedi doktor ama ne kadar surer bu bole bu ay kilo bile alamadi bunun yuzunden
Dilekkkk Tugba87 yedigim hersey ayni cank ama aslinda supheleniyorumda sut alerjisi mi falan die ama bu zamana kadar olmadi hic bu aydan sonra cikar mi ki bole bisey
Zeynepcaglar Dilekkkk bende 2hafta ishal geçirdim canım susuz kesinlikle bırakma dişi çıkıcak olmalı oyuZdenr
Dilekkkk Zeynepcaglar doktor sadece bol bol emzir dedi su da vermedim aslinda bende korkuyorum susuz kalmasindan
Tugba87 Dilekkkk bizde var alerji o yüzden soruyorum ... bizde de ishal gibi sıvı ama günde 3 kez yapıyor bir arkadaşımda çoklu gıda intolaransı vardı 6. Ayda ek gıdaya geçince öğrendi o zamana kadar tek belirti ishal ve huzursuzluktu.. en iyi sen bilirsin bebeğini canım gözlemle bakalım
Zeynepcaglar Dilekkkk suda ver canım sen Bide eczaneden mide duzenleyici al ishalse duzenliyor kabıssa düzenliyor Bizim kullandığımızı yazım istersen sana
Dilekkkk Tugba87 azaldi bugun canm yok dedi doktor bilmiyorum daha ne kadar devam edicek haftaya kontrolde testi yaptircam artik devam ederse
Elif3543 Tugba87 merhabebenim oğlunda 3 ay 23 günlükken çıkardı ilk dişini bu ay sadece 600gr almış meme emmek istemiyor sizinki de öyle oldu mu