minnosummm Kızlar çocuğu yatiriyorum akşam beşiğe sabah bi uyanıyorum yanimda göğsüm açık emmiş ne zaman almışım ne zaman gelmiş hiç bilmiyorum başka odada yatıyorum uyaniyim diye bugün salonda yattım sabah bi uyandım yataktayım kızım yanimda uyur gezermiyim neyim anlamadım çok üzülüyorum psikolojik biseymi acaba başına gelen varsa yardım edin lütfen dr hangi dr gideyim çok kötü hissediyorum ne biçim anneyim çocuğumu duymuyorum😔
alerjikbebekanasi minnosummm o bende de var. Hatta neden daha kötü; oğlum bizim yanımızda yatıyor ama ben ağladığını asla ama asla duymuyorum eşim seslenince hemen kalkıp veriyorum ama sonraki ağlamada yine duymuyorum sabah Bi uyanıyorum memeler açık. Yorgunluktan kaynaklı sanırım bilemiyorum
Sevmmm minnosummm çocuğunuzu duymasaniz sabah yaninizda olmazdı diye düşünüyorum. Yoruluyorsunuz demek ki gece kalksanız da hatırlamıyorsunuz. Bunda anneliginizin batmasını gerektirecek bir şey göremiyorum 🤷🏻♀️
3MelekAnnesi3 minnosummm yorgunluktan olabilir canım suclama kendini eger duymasan yanına alıp emziremezsin ama suna dikkat etmek lazım Allah korusun üstüne felan yatarsın o konuda cok dikkat etmem lazım insan yorgunluktan farkında olmuyor bazem
minnosummm g-k-s0212 bazen eşim duyuyor ağlayınca alıyosun diyo ama vijdan azabı çekiyorum alırken haberim oolmuyo biyerin acitirsam zarar verdiysem hep onu düşünüyorum
g-k-s0212 minnosummm acıtmazsınız 🥰 eşiniz yanınızda. Çok yorulmamaya çalışın, vitamin takviyesi alın derim ben çok zorlandığım dönemde içtim mesela vücudu dinç tutuyor.
minnosummm g-k-s0212 aksama kadar oturmuyorumki kv birlikte oturuyorum her işi benden bekliyorlar bisey yapsalar sürat asiyorlar cocugumlada ilgilenemiyorum bunada ayrı uzuluyorum
mavisgozlum minnosummm öyle kaynana batsın asıl sen neden kendini sucluyosun boşversene asarlarsa assinlar suratlarini sende onlara as ben yorgunum her şeyi benden beklemeyin diye geç odaya bebek uyurken uyu gün içinde zaten gece o kadar yorulmazsin dinlenmediginden böyle oluyo hiç bı sey hiç kimse senden ve bebeğinden önemli değil yarın biraz daha yasin oturduğunda kendine ben ne yapmışım bebeğime diye kizcaksin ilerde kendinin uzulmesindense şimdi kaynanan üzülsün boşver
Mom727272 minnosummm Annelikle alakası yok da, tehlikeli bir durum, uykulu Allah korusun düşersiniz falan. Duymamak değil siz uyku halinde sersem halde ilgileniyorsunuz bebekle demek ki, o tehlikeli, hatırlamamaniz yani.
Mom727272 minnosummm Tabi ki değil, kendinizi niye sucluyorsunuz? Sadece evet bir çözüm bulmalı, acaba hangi bölüm bakıyor uyku problemlerine ben de merak ettim.