Tazeannecik ErtugrulAnnesii doktor da öyle demişti ama Bayadır çıkamadı bi dişler. Norolojiye de götüreceğim korkuyorum. Benim bş rahatsızlığından dolayı lekelerim var ondads gördüm bendekş lekelerden acaba o yğzden mş diyorum
ErtugrulAnnesii Tazeannecik Uzun bi süredir mi yapıyor? Hemen çıkmıyor çünkü dişte kolay kolay 😔götürün tabi içiniz rahat etsin çook geçmiş olsun
Tazeannecik ErtugrulAnnesii evet Bayadır var 1 aya yakın. Çok nadir yapardı son 10 gündür sürekli tekrarlıyor. Teşekkür ederim
Melek7 Tazeannecik ben de oğlumda fark ediyorum arada.. 2 diş çıkardı bu dönemde. Kulaklarını da çok kaşıyodu çekiştiriyodu.. dişten diye biliyorum ben de..
Tazeannecik Melek7 kaşıma çekme daha çok emerken yapıyor. Hatta bazen çok kasıyor tırnakları ile yolacak diye ben kasımaya çalısıyorum kızıyor kendi yapacakmış
ozi Tazeannecik boyun eğriliği olmasin. Benim bebegimde vardi. Başını sağa dogru büküyordu..bildigin boynu bükükler gibiydi.
Mirayorta Tazeannecik benim kızımda dort aylık boynunu yattıgı yerden arkaya dogru eğiyor,büküyor kırılacak diye korkuyorum ben dönmeye çalışıyor diye düşünmüştüm kötü birşey düşünmedim sürekli yapmıyor ama
Incitanesi6835 Tazeannecik canim goturdunmu doktora dos zamani.olur o tur seyler aklina.kotu seyler.getirme. seni.en iyi ben anlarim
Tazeannecik Incitanesi6835 diş yüzünden olabilir dediler bide reflü varsa olabilir diye ama norolojiye gittiğimiz drie nf ile alakalı olmadığını söyledi
Incitanesi6835 Tazeannecik oh sukur csnim.benim.disdendir korkma csnim Allhim.saglik.versin kuzucuga haticeyasar683571 instagram benim eklemek istersen
Nisaninannesi36 Tazeannecik ya benim kızımda sizin dediginiz bu harekettin aynısını yapıyor 2 aydır ara ara yapıyor sizde son durum nasıl acaba geçti mi basini sola refleks tik gibi büküyor