Rose1221 MinikAdaninAnnesi peki 5. Ayda kaç gram aldı arkadaşlar. Sadece anne sütü veriyorum sadece uyuyacağı zaman alıyor. Sanki pek almadı gibi bu ay
Marvegas MinikAdaninAnnesi 4 aylıkken 8 kilo 64 santimdi bakalım bu ay nasıl bizre tam bugün 5 aylık olduk
homosapiens MinikAdaninAnnesi bebeğiniz kız mi erkek mi burda yazanları bu şekilde karşılaştırırsanz daha iyi olur erkek bebekler daha uzun ve kilosu daha fazla olur genelde
Findikfistik Rose1221 sadece 100-200 gram arası bişey aldı 5. Ayda. Artık o tartılar tam tartmıyor, içine sığmıyorlar ve kıpır kıpır olduğundan doktor kilosunu net göremedi ☹️ Ama çok az aldı hakikaten
Girlpower Rose1221 benim kızım 5. Ayında 7250 idi 5 ay 25 günlük şu an ve geçen gün 7350 çıktı yani bu ay kilo alımı durmuş resmen sadece anne sütüyle besleniyor ek gıdaya başlayınca kilo alımı düzelir inşallah
babyackgz Rose1221 700 gram almış bu ay geçen ay 500 gram almıştı mamayla besleniyor bi de tadım yapıyoruz
Yavuzegeninannesi Bizimki 4 aylık 7100 gram bu ay 600 gram aldı 5 aylık değil ama merak ettim dizinde bı ayda kilo alımı yavaşladı mı boyu 64 cm
Lilababymom Yavuzegeninannesi 3. 4. Ay Arası 900 gr almıştı. 4. 5. Ay Arası 600 gr almış bundan sonra çok almazlar hareketi arttı baya bi
Esadanil MinikAdaninAnnesi kızımın 5 aylık kontrolünde boyu 66cm, kilosu 7,400 dü. Son ay sadece 200 gr almış bana az geldi ama doktpr artık 200-300 gr alır normal dedi.
MinikAdaninAnnesi Esadanil benim de öyle ya sadece 300 ve almış çok şükür sağlıklı ben takılmıyorum fazla ama dışarı çıkıp bi yerlerde birileri görünce aaa çok zayıf bu nasıl 5 aylık 2 aylık gibi duruyor diyorlar çok üzülüyorum gerçekten
Rose1221 Girlpower bizim de 4 ay 6600 dü evde tartıyoruz 4 ay 22 günlük 6700 çıkıyor çok üzülüyorum ya bu meme reddi mi anlamıyorum. Sütümü biberonla da almıyor beslenmek istemiyor resmen anca uykudan uykuya😟
Rose1221 babyackgz hangi biberonu kullanıyorsunuz acaba benimki avent i almadı yenidoğan emziği var üstünde
DaisyMom MinikAdaninAnnesi kizim 4 ay 29 gunluk 1 hafta once tartildik.Kilo 6.600 gr boy 66 cm.Dogum kilomuz 2.550 gr.