Aaa-s Merhaba kızlar. Beramus ghost lazer yaptıranınız var mı acaba? Diğer adı hayalet lazer diye geciyo galiba. yarın ona başlıcam pişman olmak istemiyorum bos yere para dökmek istemiyorum. Gidenler varsa merak ediyorum yorumları
Aaa-s Dn123 buz lazerle farklı oluyo galiba. Acısız ve etkiliymiş duyduğuma göre ama yine de emin deglm. Kuaförüm bayagı övmüştü
Dn123 Aaa-s yabi bana pek mantıklı gelmedi. Lazer cihazlarının genel yöntemi kıl kokunu görüp yakmasidir ağda kökten alıyor acımaz cunku yakacak bir kıl koku bulamaz
serpil1 Aaa-s çok iyi canım lazer iyidir Alex’ten nerelere geldi Alex’in etkiliylen gelişmiş olanı dağa etkilidir buz gittim ben 2 sene önce gebelikte çıktı tekrar ama doğum sonrası bitti yine yani yine çıkmıyor kıl tüy tertemiz rahatlık bence
Aaa-s Dn123 umarım işe yarar. Bi sende netten bak istersen. Özellikleri cok güzel diğer lazerle re göre
Dn123 Aaa-s bir bilsem 😀 yani azaldı aslında ama bitmedi sonra hamilelik falan derken aynı şekilde cikiyor bende evde lazer almayı düşünüyorum azaltıp oyle gideyim lazer diyorum bu direk kılları yakanlardan
Aaa-s Dn123 dogum sonrası cıkabiliyo tüyler. Ondan bitmemiş olabilir. Philips falan mı almayı düşünüyorsunuz