Smyecem Merhaba anneler, bebeklerimizi gelişimini takip ettiğimiz persentil tablosuna göre; değeri 0-10 arası çıkanlar var mı? Bnm bebeğimse beslenme bozukluğu var 3 aylık hiçbir şekilde mamasını yeyor malesef. Persentil değeri 6,9 😭
Yusufefem Smyecem yazdıklarınız da kendimi okudum hemen böyle başlıklar dikkatimi çekmeye başladı 3 ay 14 günlük oğlum zayıf kalmış geçen aya göre asla yemiyor mamaların çoğu çöpe gidiyor. 3.315 kg 50 cm doğdu şu an 5600 kilo 59 cm doktora gittik bir sürü test yapıldı pazartesi çıkacak sonuçlar merakla bekliyorum.
srpl341313 mlkalken 2950 doğdu 50 cmdi boyu doğduğunda 40 haftalık doğdu. şimdi 3 ay 16 günlüğüz 6 kilo 40 grm 60 cm boyu
bebiskoooo mlkalken ben ne olduğunu bilmiyorum benimkini de hesaplar mısınız 2560 gram doğdu 48cm ve 32 baş 37+0 da doğumum oldu
Smyecem Doctor programdan otomatik hesapladım ama zaten ayına göre kilosu çok düşük görüntüsü bile yenidoğan gb.
seydaac srpl341313 gayet iyi. 10 un altında değil. 50 nin üzerinde persentil tablosuna göre. Endişe edilecek bir durum yok.
Ozlemay Smyecem sağlık ocağında ölçtükleirnde demediler mi düşükmüş biraz gerçekten sütünü mü az doymuyor mu acaba
Smyecem mlkalken 2 saatte bir 60 cc yapıyorum ama asla içmiyor hepsi çöp oluyor mamaların bugğn 9,5 saat aç gezdi
gamzeonur Smyecem Benim bebeğimde mama içmiyor hep çöp oluyor hazırladığım mamalar .çok iştahsız bir bebek böbrek-karaciğer-kalbe vs baktırılmalıymış iştahsızlığın sebebi için hafta içi baktıracağım ama daha sonra baktım kaşık ile verince azar azar almaya başladı sizde deneyin bi isterseniz
BurcuBrc Yusufefem Bizde idrar yolu enfeksiyonu çıktı yemiyor bir türlü emmiyirda 10 saat sürdüğü bile oldu 😭
mlkalken Çok ilgnç ayda 300 gr almış çişli bez sayısı önemli ama yemiyorsa o da azdır besleme şeklinizi değiştirin mamanın tadını sevmiyor olabilir biberon sevmiyosa enjektörle verin
Smyecem mlkalken biz hastahanede de 1 ay tedavi gördük yememesinin sebebi araştırıldı yoğunbakımda yattı çok şükür sağlığı yerinde hiçbir hastalık çıkmadı ama yemesi düzelmiyor malesef. Yani kısaca birçok besleme şekli denedim almadığım biberon markası ve denemediğim mama kalmadı bu güna kadar. En son dr özel bir mama yaZdı fakat onu da içmiyor
Yusufefem mlkalken bende öyle düşünüyordum 2 doktor da doğuma göre çok az geride kalmış diyince nedensiz yere bir panik oldum ben. İlk çocuk bide her şeye panik yapmaya yer arıyorum
Yusufefem Smyecem valla duyunca seviniyorum. ama doktorlar öyle demiyor panik olma annesi ama birazcık gerideyiz diyorlar. 3 aylık bebeğin olması gerektiği gibi ama kilo alamıyor son bir aydır çok çok az almış