uyumayankoala Nurdane_nehir_72 Babannem beni tuzlamış kıpkırmızı olana kadar tuzu sıvamış her yerime. Normalde terli kokulu olmasın diye yaparlar ama bende tam tersi oldu, hurafelere inanmayın, yıl 2021 🙄
gmzmustafa Tatlim Ne kadar cahilce konuşuyorsunuz gece gece sizin tatliliginizini mi sormuş siz sabaha kadar çocuğunuzu tuzda mi brklettiniz gözüne limon mu sıktıniz gelde inan demek ki bu adetler size yapilmasaydi nasıl olurdunuz demek ki bizim ki Allah vergisi birşey yapmaya gerek kalmamış.
Tatlim gmzmustafa yazdıklarımı iyice okuyun iyice anlayın ondan sonra yorum yapın cahil kelimesini size iade ediyorum.
Alparslaninannesii Nurdane_nehir_72 benimde annem tuzladı ama hiç bekletmedik hemen yıkadık hem bi 2 bardak suya bir tatlı kaşığı tuz koydu birazda şeker öyle vucüduna sürdü sonra hemen yıkadık bebeğimi
Fundakara Nurdane_nehir_72 nasıl bilemediniz ya bide ağlıyor diyorsunuz yazıktır günahtır ya kendi çocuğunuza nasıl izin veriyorsunuz bu sıcakta tuzlanıp yatırılır mı bebek valla içim yandı
Fundakara Tatlim resmen işkence ya göze limon damlatmak iğneyle delmek bide gülüyorsunuz bana aşırı cahilce geldi ve vicdansızdır bunu yapan net yani nasıl kıyılır ufacık bebeğe iyiki siz yapmamışsınız
Tatlim Fundakara 37 sene önce yapılan çok kızdığım bir şeye şu an gülmekten başka ne yapabilirim ki. Bence de vicdansizlik. Kendi bebeğimi pandemi dolayısıyla izole büyütüyorum ama pandemi olmasaydı da dokunanin elini yakardım çok net söyleyeyim. Minicik yavrular nasıl dayansın …
Fundakara Aysenurbuglem ay isterse koksun ya deli mi ne bu insanlar bebeğe nasıl kıyıyorlar şok oldum okuduklarım karşısında
Tatlim F-Betul ah canım eskiler laf söz dinlemiyor ki. Benim annem de çok engel olmak istemiş ama dinlememisler. En son ben mosmor olmuşum ağlamaktan katılmışim teyzem kavga etmiş suya sokmuş. Ben büyüyünce çok kızdım siz mangallik et mi terbiye ettiniz deli misiniz diye ama iş işten geçmişti tabi. Bu arkadaş da burda okuduklariyla bakın çok sakincaliymis diye anlatacak inşallah 🙏
Fundakara Tatlim çok sevindim yorumu okuyunca ya cidden kızmıyor onaylıyorsunuz sanmıştım bir an 🤦🏻♀️
Roseses Canım ben bu tuzlamanın vücutta su kaybına yol açabileceğini falan okumuştum ne derece doğru bilemiyorum tabi, benim kaynanam da tuzla diye tutturdu tuzlamadım valla ben hiç de sevmem öyle şeyleri balık mı bu bebe niye tuzluyoruz
Bebegimm1 Nurdane_nehir_72 sizin yerinizde olsam o bebegi yıkar hemen acile gotururum elimizin altinda telefon var açıp bi bakın ve size emanet edilen bir bebek var o bebek sizin kayinvalidenizin degil kac bebek öluyor bu eski insanlar yuzunden yok 40la yok tuz at yok bal sür sizce kulaga mantikli geliyor mu hurafe hepsi bebeginize bir şey yaptirmayın cok uzuldum o yavruya şuan nasıl oldu merak ediyorum
Tugce5540 Nurdane_nehir_72 ya saçmalamayın lütfen bunlar batıl inanç Allah korusun havalar da sıcak ya siz saçma sapan insanların sözüne bakıp minicik çocuğu nasıl tuzlarsınuz ay kafayı yicem ya
Nurdane_nehir_72 Tugce5540 o kadar ınatcı ki kaynanam bana güvenmiyor ben ilgilencem dıyorum sen acemısın bısey bılmiyorsun diyor Sankı o cok biliyor cocuklarını tuzlamıs ama bise yaramadı hepsi de ter kokusu var
Tugce5540 Nurdane_nehir_72 sizi de çok kınıyorum ayrıca yaprak mı basıyor sunuz sanki bebek tuzlamak ne ya ne kadar mantık dışı bir hareket ya çocuk ağlıyor uyumuyor diyorsun siz kendinizi tuzlayın bence ilk önce yok arkadaş herkes anne olamıyor kim ne derse desin
Nurdane_nehir_72 Tugce5540 ben zaten oyle şeyler e karşiyım kaynanam a da dedım tuzlama kötü ıntarneten arastırdım bebeklerde ölümler oluyor dedım onlar Baska bısey yapmiştir dedı Eşimi de 2 gun tuzlu bırakmış
Gunsss Biz yazıyoruz da post sahibi postu açıp gitmiş 🥺 inşallah yıkamıştır o yavruyu bu sıcakta perişan etmemiştir 🥺🥺
Tugce5540 Gunsss ya çok şey yazıcam küfür etmemek için inanın kendimi zor tuttum post sahibine ama uygulamaya brş dha giremem falan diye yazmadım bu kadar delilik olur mu ya kaçıncı yüzyıldayız bu nasıl bir cahillik ben anlamıyorum
Busra0zturk Kaynananız peynir mi basıyor napıyor :)) bir gece durur mu hiç çocuk yanar resmen zaten ciltleri hassas. Minimum 1 dk kadar duracak sonra hemen yıkanır. Sizde vakit kaybetmeden yıkayın yavrunuzu