5 aylikken donmeye basladik sonrasinda donmek istemedi suan hala cani isteyimce donuyor oyunla bile donderemiyorum gumde 2 3 defa var yok. (Dondigunde basini yere vuruyor mesela belki ondan donmek istemiyor oyle dusunuyorum.sizdede boyle olabilir )oturmada destekli otruyor. Desteksiz 2 3 sn. hemen ayaklarna egiliyor. Zorlamiyorum boy uzamasini engellemesin diye.
Ek gidada tadimlamaya baslayali10 gun filan oldu havuc la basladim sade bi sekilde almiyor yogurt koydum onuda begenmedi pekmezde kattim oyle surdu agzna bu 3lu ile basladim. Ayni sekilde pesine patates kabak sade yemedi hep 3lu sekilde bazen 4 lu yaptimda verdiim. Bide ilk baslada hep ogurdu kustu bile.az az yaptigm icin blendra vuramiyorum eziyorum catalla filan ama tamamen ezilmiyo puturlu kaliyor o putirlu agzna gelince ogrmeye basliyo.putrsuz yerinden vermeye calsyorum.. meyve yogurt ve kavanoz mamayi seviyor. Suann yayla corbasi veryorum piricleri ogruyor gene . Zaten hepi topu 3, 5 mama kasigi anca verebiliyorum isttrmiyor. Verdiklerimide karambole veriyorum istedginden degil. Yuz eksite eksite bakiyo tadlarina 😓uzun oldu hakkinzi helal edin valla. . Tavsiyede alabilirim ayrica bnde zorlamaknistemiyorum.