1prens_1prenses_Annesi Merhaba anneler kızım tek göğsümü emiyor diğerini verdiğimde miğdesi bulanıyor ve tekrar almıyor çok emdiği göğsün büyük diğer etmediği küçük napacağım bilmiyorum
zeyzey77 1prens_1prenses_Annesi Benim de sol memeyi emiyor sağ meme ucu yok tutamıyor sağıp veriyorum onu
momboys 1prens_1prenses_Annesi merhaba kac aylık veya günlük bilmiyorum benim ilk oglum 2 sene tdk gögüs emdi diğerini sağıyordum. 2. oglum 10 günlük oda tek gögüs emdi 5 gün 6. gün birden tutturdum şimdi ikisinide emiyor ama tutarken zorlanıyor emmediği süre zarfında sağıp biberonla verdim
1prens_1prenses_Annesi Yamanikomm ama fazla süt yok ki damla damla az geliyor emmeyi bırakınca tekrar düzelirdi acaba
1prens_1prenses_Annesi zeyzey77 süt çok az ama emmeyi bıraktığında düzelirmi onu sıkıntı ediyorum emdiği sarkık duruyor öbürü küçük ve normal
zeyzey77 1prens_1prenses_Annesi Sık sık sağım yap az da gelse kaşıkla ya da şırıngayla verirsin benim de öyle ama maalesef sağ tarafı hiç tutamıyor. Benim de tek ümidim belki biraz daha büyüyünce tutar belki. 2-3 saat arayla 15 dakika sağım yap mutlaka