Si_se_ta_be Kızlar üstünde yemeğim vardı geldim baktım tüp durmuş durduk yere şuan çalıştırıyorum ama ne çakmakla ne başka şeyle çalışmıyor. Doğalgaz ile alakalı olabilirmi tüpün bir ayarı falan varmı? Neden çalışmıyor acaba?
zeyzey77 Si_se_ta_be Doğalgaz kombide sıcak su bitmez sıcak suyu kapatirsan sıcak su gelmez ya da kombi kapanırsa sıcak su gelmez
Carlistonbiber Si_se_ta_be faturalıysa kombiye bak arıza yapmış olabilir eğer kartlıysa gazı bitmiş olabilir
Si_se_ta_be Med Daha yeni taşındık fatura tarihi gelmedi de arıza mı verdi ki bende anlamadığım için bozdum mu acaba🥴🤦
Si_se_ta_be zeyzey77 Mlke301020 Carlistonbiber zeyzey77 Teşekkür ederim yanitlariniz için yol çalışmasından dolayı gazı kesmişler. Ben bu doğalgazı öğrenene kadar yaşlanırım😅🤦
Med Si_se_ta_be fatura kaynaklı değil ise ariza vermiştir. Arayın reset attırıyolar markaya göre tarif edip. Şartellere de bakın attı ise ondan da kesilmiş olabilir,bizde çok oluyor
Mom064 Si_se_ta_be canım kapıya cıkıp bakabilirsin doğalgazın kutusunun orda vana yoksa bilki kesilmiştir basıma geldi biliyorum Cünkü 😂😂