Defnemiraymoms biregesevdasi Aynısı benim kızmda var çok terliyor o yüzden isilik oldu bence isilik sizinde çok terliyorsa olabilir
nneslihan biregesevdasi muhtemelen sıcaktan isilik gibi duruyor benim kızımında sadece ensesi ve ön boyunda vardı başka hiçbir yerinde yoktu bepanthol sensiderm kullandım faydasını görmüştük
burjuvaanne biregesevdasi issilik olmus bepathol bbaby pisik kremi al parmaginin ucunla pit pit sür geçer birde yikamak yada serin tutmak var tabi issilik artmasin dikkat et minik minik kaşinir terlerse acıtir uyutmaz
biregesevdasi burjuvaanne belkide gece o yüzden uyanıyor çok sık uyanmaya başladı önceden uyanmazdı hiç
nneslihan biregesevdasi sensiderm diye geçiyor, duştan sonra sürüyordum ve gün içinde ıslak pamukla ensesini siliyordum birkaç günde geçti hemen
biregesevdasi Defnemiraymoms aldırıyorum gün içinde havuzunda falanda oynuyor ama şöyle ki duş aldıktan 1 saat sonra yine terlemeye başlıyor bu seferde siliyorum 🤔
Asenana biregesevdasi bende yıkıyorum ama yinede oluyo bazen pudra dök diyor annem ama iyi değil diye dökmüyorum
VolkanEmrem biregesevdasi anladm cnm Ben çocuğuma ilk yumurta sarısı vermiştim bunun gibi olmuştu ben de bir Yumurta ve süt ürünlerine karşı alerji testi yaptır ilerliyor mu sen tükettikçe veya verdikçe