bozobeydrk Buse60 öğün olarak değil tadım olarak ilerlemelisiniz. Biz yaklaşık 10 gündür tadım yapıyoruz. Yoğurt ve sebze verdim şimdiye kadar bugün ilk defa muz verdim. Bir sürede günde bir kere yoğurt bir kerede meyve tattırmayı düşünüyorum.
Buse60 bozobeydrk bende yoğurt ve meyve verdim cnm kavun yedi sebzeye başlıcam yarınn bişey sormak istiyorum sebze puresini tek bı sebze ile mi yaptınız karıştırdnz mi sebzeleri
Bal91 Begooo bizde 6 aylık olacağı 3 gün sonra ben yeni yeni tadıma başladım çok geç kalöışım diyor çevredekiler beni tedirgin ediyorlar
Begooo Bal91 hayır çevredekilere bakmayın siz bebek zaten ömür boyu yiyecek bunları erkenden başlayıp da bebeği zorlamanın ne alemi var takmayı. Hiç
Bal91 Buse60 tam 6 aylık mo camım bebeğin bide yumurta sarısını rafadan şekilde veriyorsun değil mi bu ek gıda beni allak bullak etti
Begooo Bal91 bizim doktor kayısı şeklinde olsun dedi çok katı olunca bebekler ağızda çevirmekte güçlük çekiyor yemek istemiyormuş
Bal91 Begooo gerçekten öyle bir daha istesede anne sütü alamaz ama bunların hepsini yer çevrede dengesiz çok işte maksat bilmişlik taslamak karşı tarafı üzmek
Esomi Buse60 Kahvaltı 7. Ayda diye biliyorum. 6 buçuk aylık ben şu an tek öğün çorba. Ara öğünlerde yoğurt meyve sebze falan veriyorum.