Bademmmmmm Hiç zannetmiyorum merak etmeyin nolur kötü düşünmeyin. Eviniz bakımsız olabilir, babası denen adam istemiyorum diyerek işin içinden çıkmamalı. Nafaka, tazminat vs umarım talep etmişsinizdir. Siz kendinizi sakin ve güzel bir şekilde, burada anlattığınız gibi ifade edin yeterli diye düşünüyorum. Maddi durumu kötü, evi bakımsız olan her kadının çocuğunu alamazlar sonuçta, siz bu kadar çoçuğunuza bağlı iken. Kendisinin sizi ve bebeğinizi tehdit ettiğini, sizi zor duruma düşürmek için de böyle iftiralar attığını, zaten yalan söylediğinin de ortaya çıktığını vs de söyleyin görüştüğünüz kişiye de, ama nolur panikle ve sinirle cevap vermeyin. Özellikle sinirlerinizi zorlayacak şekilde konuşabilirler. Sakin kalın mutlaka. Sadece kendinize güvenin, rahat olun. Ev ile ilgili bişeyler söylerler ise de oğlum 6 aylık olduğunda çalışıp başka bir eve çıkacağım. Geçici olarak burada kalıyorum vs deyin. Endişelenmeyin şikayet edildiğiniz için muhtemelen görüşüp çocuğunuzla iletişiminiz nasıl onu ölçmeye calışacaklardır diye düşünüyorum. Allah’ın izniyle kötü bişy olmayacaktır. Eşinize de Allah merhamet versin pislik herif nasıl bir vicdan bu yazıklar olsun.