KereMini1 Merhaba 10 dk uzay yuruyusu eliptik 10 dk yatay bisiklet 20 dk 5 hizda yuruyus kac kaloru yaktirir? Bu sekilde ve yediklerime dikkat ederek pek bi ilerleme kaydedemedim nerde sorun olabilir?
Kalp26 KereMini1 dakika olarak az gibime geldi ben eliptihi 30-40 dk arasi yapiyorum 100 squat cekıyorum arti bacak hareketleri vs ve gun sonunda 10 bin adımı tamamlıyorum yag yakmak icin sürenin biraz uzun olması gerek
Mom62636362 KereMini1 Yandığını hissediyor musunuz çalışan kaslarınızın? Gerildiğini? Öyle değilse sizi zorlamıyordur, pek faydası dokunmaz
KereMini1 Kalp26 gecen gun ordaki apor hocasinin verdigi bi program oldu 10 dk eliptik sonrasinda aletlerde kol calisma son olarak 20 dk yuruyus verdi ama kol calistirirken kiloyu 15 20 kg dedi sizce cok degil mi kas yapmak istemiyorum ki
Kalp26 KereMini1 yani kilo vermek isteyen bir bayan icin agırlık calısmaları 5-10 kg yeterlidir fazlasına gerek yoktur
KereMini1 omerrmoms henuz salonda tartilmadim klasik tartida evde tartiliyorum 1 kilo kadar vermisim gorunuyor