Doga1111 Deletedmom47 evet kortizonlu malesef hipolortta kullanmıstık o bır ıse yaramadı aonra bunu kullandık bes gun hunde bır kez kortızonluda kullanmak ıstemıyorum ama baska hıc bır sey ıse yaramıyor
Deletedmom47 ErtugrulAnnesii Bioderma atoderm serisi var canım bende de kullanıyoruz da yankı donemi çok uzun sürdü normalde 7-19 gün arasında tekrarlıyordu hafif ataklarla şimdi durdurak bilmiyor geçmiyor o yüzden Bilgi edinmek için yazdım çok yardımcı oldular şükürde .
Deletedmom47 Sltn Sağol canım .Alerji testi yaptılar gıda için çıkmadı özellikle şüphelendiğim birşey olursa getir yine onun üstünden yaparız alerjı testi dediler .Egzama var işte bi değişim su aralar dur durak bilmiyor 😒
Ddd00 Mehmetmoms merhaba canım bizim de yanaklarda kızarıklık var soyuluyorda doktora falan da gittim verdiği kremler işe yaramadı 2 aydır var geçmedi gitti o dediğin fucidinin bir zararı yan etkisi var mı ki alıp kullansam birde Ankara da gittiğiniz Prof kim öğrensem
Mehmetmoms Ddd00 zararını bilemem canim kortizonlu bi krem sonuçta Prof Bülent Enis Şekerel alanında en iyisi bu doktormuş biz Kayseri’den araştırıp gittik