[silindi] Almila29 aman bıktırıcı bu ya her şeye burun sokulur mu değiştirdiğim deterjana kadar karışır bi sus be adam. Kıyafete nasıl karışmasın ki bide 10 yaş var aramızda beni kaçacak sanıyor herhal. Nereye gideceksem.😂😂😂
Rubab_Mommy AlyaMeyra Amin canim .Rabbim cuml3mizin mutluluguni daim etsin in şe ALLAH😻🤲Aynen baba kiz ilişkisi yuzunden galiba☺😄
ahahah_ AlyaMeyra sanki benim eşim.siparis üzerine bana gönderilmiş gibi romantik çok zeki becerikli titiz 😍 bir uyuşuk insana tahammülüm yok dedim eşimin bazen uyuşukluğu tutuyor 😂 aman o kadar da olsun di mi 😂
Mervebak ahahah_ AlyaMeyra eglenceli gezmeyı seven gerekırse bana işlerde yardımcı olacak birini isterdim hep tamda istedigim gibi biriyle evlendım sabah kahvaltıyı bile hazırlıyo sagolsun eşim 😂
Srnsrnsrn AlyaMeyra asla doktorla evlenmem diyordum doktorla evlendim😂 bir tek o tutmadı onun dışındaki herşey👍🏻 Özellikle kıskanç ,giyimime karışacak ,oraya buraya gitme diyen bir tiple yapamazdım zaten evlenmezdimde çok şükür eşim hiç öyle değil
yazkokusu AlyaMeyra ben değil ama babaannem hep tek oğlan olan evden biriyle evlenmeyin diye bize öğüt verirdi hep. Çünkü dedem tek erkekti evde diğer kardeşleri hepsi kızdı. Benim eşimde tek erkek 😂
AlyaMeyra yazkokusu ya onu diyen çok oluyor 🧐 benim eşimde tek erkek ama bi sorun olmadı henüz şükür 😇
F-Betul AlyaMeyra Yaşı küçük biriyle evlenmem dedim eşim biraz küçüktü, şart değil ama boyu uzun olsun isterdim boyu benden biraz uzundu😅