Efruzzz HonKiPonKiDoNiNo 🤣 ben eşimi cok seviyorum ama bende ayni düşünüyorum keske hep sevgili kalsaydik🤣
Ebruulii Erkek kardeşi olmasin 🤭 elti sorunlarını annemden görünce birde ben tek kızım tek oğlan olsun derdim öyle oldu şükür 👌🏻 alkol alışkanlığı olmaması da ilk sorularımdandi
Yusuf20 AlyaMeyra 1)kişilik 2)Merhamet 3)vicdan 4)dini vazifesini yerine getiren 5)zararlı alışkanlıklar olmayan olursa
Srhtzlyh Deletedmom_36 😂😂😂😂 aşk işte napıcan soyadı görmezden geldik🤭 o değil mini minnacık tontik kızımın soyadı yandı😅
prensveprensesinannesi AlyaMeyra valla bende ne dediysm olmadi daha dohrusu hayalerim hep suya gidiyo boyu boyuma olsn dedim olmadi kisa hafif dedim ilk svdigi ben olim oda olmadi ne yazikki hersy cok farkli gelisti😂😂
Afrasultanim mucizelerin_annesi Hmm anladım Evet sıkıntılıymış🙊 neyse ki eşiniz karıştırmıyosa şanslsınız o yönden
mucizelerin_annesi Afrasultanim ay çok şükür cnm Ama yinede bir laf söyleseler bütün moral yerlerde oluyor 😏
tospikmomm Ben öğretmenlik okudum o yüzden memur olmazsa asla evlenmem oda üni okumuş olsun diyordum, eşim orta okul mezunu ve memur değil inşaat emlak işleri ile uğraşıyor 😀
Yerfistigininannesi AlyaMeyra iskanbil kağıdında papaz kral anlami var diğer anlami ise guler yuzlu demekmiş