Ayse_gokce 👉 çekik gözlü köse olsun istiyordum oldu şükür 👉 asla bir polis veya askerle evlenmem diyordum pöhle evlendim 👉 onun haricinde her şeyi Allah gönlümce verdi 😀
birMelekAnnesi27 AlyaMeyra bı mahalle var Gaziantep te asla ordan evlenmem dedim evlendim Görücü usulü evlenmem dedim evlendim Eğlenceli olsun dedim olmadi ev kuşu çıktı 🤭☺️☺️
Polikistikannee AlyaMeyra Bu gün zar zor alışveriş yaptım o da kendi biriktirdigim parayla oğlumla ilk kez alışverişe çıktık bide nasil gecti agladi mi durdu mu diye sormadan ne kadar tuttu diye sordu 🤬 Ay düşündükçe deli oluyorum Allahim nolur biraz eli açıklık ver su adama
AlyaMeyra Annesizanne yaa bunu demeniz ne hoş maşallah size üstelik tüm tutmayan kriterlerinize rağmen 🥰😂
elifinannesi53 AlyaMeyra sarişin ve Fenerbahçelı biriyle asla evlenmem diyodum eşim takım tutmaz ve kumral bide rize li biriyle evlenmem diyodum gittim lazın ta kendisini buldum ama iyi ki de buldum 💕
Mom62636362 AlyaMeyra gerçekten mi? Uzun boylu ve esmer haricindekiler mantıklı evet. Esmerlik de tamamen zevkle alakalı 😅
taninmayananne AlyaMeyra kendim gibi çok çılgın delidolu korkusuz biriyle evlenmek istiyorum derdim ama aksine eşin kandan bile korkar igneneden korkar eve virak10 gün git dışarı çıkıp ta sana bakmaz o kadar evcimen