Deletedmom_36 AlyaMeyra soyadi cirkin biriyle evlenmem diyordum😅tanistigim kisilerin soyadlari her zaman guzel olmaliydi sacma birseydi🤷🏻♀️Neyseki kocamin soyadi guzel😌
BeyzaLivaLeyla AlyaMeyra yani gönlü yüreği merhameti istediğim gibi dış görünüşe çook önem vermememle beraber uyuşuk mıymıy bir insan olmasın isterdim ama malesef eşim uyuşuğun mıymıyın önden koşanı 🥶
Deletedmom_36 AlyaMeyra ay ne biliyim tek dusuncem oydu evlilige dair😅neyseki esimi her yonuyle cok seviyorum❣️
Lonewolf AlyaMeyra ✅sarışın biriyle evlenmek istemiyordum eşim sarışın 🤣 ✅ karşılıklı sohbet ve romantizm arıyordum oldu. ✅Gezmeyi çok seven birini istiyordum o da oldu.
Zelisblt AlyaMeyra asla annesiyle birlik oturmayacğım biri olmalı diyordum şükür tuttu. Asker veya polis biriyle evlenmek isterdim hep o tutmadı 😒
mucizelerin_annesi [silindi] hahahahahaj ay çok güldüm Allah iyiliğinizi versin ya gözümden yaş aktı,😂😂😂
Birprensannesi12 Asla asker polisle evlenmem dedim sevgililik döneminde üniv bırakıp Uzman oldu 😄Asla aynı sitede oturan biri ile evlenmem dedim oda oldu 😄 kuzenim ikizle evlendi ben evlenmem ikizle dedim eşim ikiz 😄
AlyaMeyra Birprensannesi12 canım iyki daha fazla kriter koymamışsın sonunu düşünemiyorum o zaman bu nedir böyle 🤣🤣🤣
Lonewolf Birprensannesi12 Allah affetsin güldüm 🤣 bacım senin hayattaki şansın neden böyle oldu nazara mı geldin🤣 tabi işin şakası aşk gözü kör etti demekki kriter falan kalmadı
Birprensannesi12 AlyaMeyra ha bide gurbette yaşamak bana göre değil memleketimden ayrılamam dedim oda oluyor😄😄😄
Adnsare_p AlyaMeyra Tam isabet yapmışım diyordum ilk zamanlar sonradan değişti valla ufak tefek yine de iyi çok şükür
[silindi] AlyaMeyra yani nasıl olmasın hem yakışıklılar hem rahatlar sıkmıyorlar insanı benim eşim balkona bile çıkarmıyor dizimdeki elbiseyle. 😭 sanki millet bana kaldı.